2777
2789
عنوان

اضطراب اجتماعی دارم😔

396 بازدید | 16 پست

مثلا بخام زنگ بزنم ارایشگاه وقت بگیرم نمیتونممم هی امروز قردا میکنم میترسم که نتونم حرف بزنم‌

یا نمیتونم توی جمع زیاد برم 

یا الان خیلی وقته میخام زنگ بزنم کلاش زبان. هزینه اش رو بپرسم اصلااا نمیتونم روزام داره تکراری میگذره😞پیامم که میدم جواب نمیدن

کاربری دست چند نفره خوشگلا به دلیل تاپیک های مختلف.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیتونم از پشت گوشی نمیدونم چرا میترسم‌زنگ بزنم بلد نیستم حرف بزنم

منم اینجوری بودم الانم هستم البته ولی کمتر شده ، فوقش میخواد چی بشه . از قبل فکراتو بکن که چی میخوای بگی بعد زنگ بزن 

من اینطوری نبودم. آرزوم بود هر روز و شب بیرون باشم.بع مدرسه ک تو خونه موندم برادر وبابا انقد تحقیر  اذیتم کردن و نذاشتن جایی برم الان اینطوریم ..وقتی میرن جمع اضطراب میگیرم عرق میکنم اصلا حالم بد ميشه شدیدا کمبود اعتماد به نفس گرفتم 

ای وای گلم چرا ابنطوری شدی؟ منم اضطراب اجتماعی دارم ولی ن اینقدر.

اعتماد ب نفست کمه؟

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

ای وای گلم چرا ابنطوری شدی؟ منم اضطراب اجتماعی دارم ولی ن اینقدر.اعتماد ب نفست کمه؟

نه اعتماد به نفس که دارمم 

کلا نیمتونم از پشت گوشی حرف بزنم نمیدونم چه مدلیه میدونم کلاس زبانم نمیتونم برم دیگه باید این تابستونو همینجوری بگذرونم

کاربری دست چند نفره خوشگلا به دلیل تاپیک های مختلف.

منم مثه خودت نشستم فکر کردم چند سال درگیرش بودم خب ک چی اشتباهم گفتم ک گفتم جونمو نمیگیرن ک اگه اشتباه هم گفتی خودت زود تر از بقیه بخند تاکی عذاب بکشیم این دنیارو خدا گذاشته ما لذتشو ببریم 

تازه من هنوزم هستم ولی خیلی شدیدتر شده علاعمم ولی میرم داخل ترسام

نه اعتماد به نفس که دارمم کلا نیمتونم از پشت گوشی حرف بزنم نمیدونم چه مدلیه میدونم کلاس زبانم نمیتون ...

عزیزم این حست شدید و شدید تر میشه اگ بهش بها بدی 

لطفا باهاش مبارزه کن

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}