2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

1/2میل پروفیت 300میل سکه

یاالله خوش آمدید🌈🌈یه ساله گروه هستم از ناکجا آباد🙋🏻‍♀️ به عضویتم نگاه نکن چون کاربری قبلیم تعلیققق شدههه به خاطر چیزی های خیلی چرت andپرت ...دوست عزیز درخواست دوستی شما با کمی تاخیر قبول خواهد شد از صبر و شکیبایی شما بسیار متشکرم☺️😂 اینم بگم سوالی اضافی مثل اسمت چیه و چند سالته و کجا زندگی میکنی و اینا از من مپرسید چون ممکنه اصلا جواب ندممم🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️. ضمنااا اینو خوندی برای آرامش خودم و خودت یه صلوات بفرست📿اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿 مرسی🥰🥰
فایده نداره... من دیگ بازی نمیکنم. اولش امید داشتم.سایت رسمی اعلام کرد هر ۱ میلیون پروفیت ۵۰۰ تک تو ...

کجا اعلام کرد؟ اصلا همچین چیزی نیست حالا نمیگم قیمت زیادی میخوره ولی کلا اینم نیست که میگی

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
2810