2777
2789
عنوان

پارچه کرا ش ایوا برا کفتان

464 بازدید | 11 پست

خوبه؟

من میخوام با جوراب شلواری بپوشم جنسش از اینا نیست که بچسبه به شلوار؟

منظورمو فهمیدین؟

بعضی لباسا دیدین میپیچه دور شلوار انگار الکتریسیته داره؟ 

جنسش سبک و خوبه 

فقط جنس مرغوبشو بگیر 

سفیدش دید داره

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در کل لباسی که میچسبه به تن، مثل چادر یا هرچیزی که الکتریسیته ساکن داره یه چیز فلزی مثل چند تا سنجاق قفلی بزنی به داخل درزش درست میشه، فلز الکتریسیته ساکن لباس ها رو میگیره ، حتی یه قاشق یا هر چیز دیگه ای بکشی به لباست برطرف میشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
در کل لباسی که میچسبه به تن، مثل چادر یا هرچیزی که الکتریسیته ساکن داره یه چیز فلزی مثل چند تا سنجاق ...

من یه پیراهن مخمل کبریتی دارم. چادر که میپوشم این چادره چنان میچسبه به پیراهن که کل مسیر رو کوفتم میکنه. واقعا حلالشه؟ فقط بخاطر این مشکل نمیپوشم

مشکی میخوام برا محرمریزش داره؟ نمیچسبه دور پا؟

نه اصلا نمیچسبه 

من خودم پارچه فروشی دارم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
من یه پیراهن مخمل کبریتی دارم. چادر که میپوشم این چادره چنان میچسبه به پیراهن که کل مسیر رو کوفتم می ...

اره داخل درز چادرت سه چهار تا سنجاق قفلی بزن  بزار بمونه همیشه ، الکتریسیته ساکنش کلا برطرف میشه ، منم باور نمیکردم از گوگل گرفتم انجامش دادم خیلی برام جالب و عجیب بود تاثیرش

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
واقعا چروک هم نمیشه؟

نه چروک نمیشه 

بعضیهاش مشکیش بوره اما بعضیهاش خوشرنگه 

دوجور داره یه مذلش بیشتر نخه یکیش اما پلاستیکه و ارزونه

ببخشید زیادی میپرسم هرجنس شلواری از زیر بپوشی نمیچسبه دیگه؟

والا من با جنسای مختلف امتحان نکردم 😅فقط پارچشو میفروشم