2777
2789

کارمند 

چون نه ورشکستگی داره و تا دلت بخواد تعطیلی با حقوق مرخصی با حقوق مزایا وام بن همه چی  کلی حال میکنن دولتی ها 

نهایت سه بعدازظهر خونه هستن و دیگه به هیچی فکر نمیکنن تا فردا صبح که برن کارت بزنن😂😂😂🤣

اگر بعد از چند تا جواب دیگه جواب ریپلای رو ندادم دلیلش اینه                         ۱) بی احترامی در کلام.  ۲) خشم در کلام ۳) مشهود بودن حسادت در گفتار.    ۴)عدم درک درست از پاسخ من به استارتر ۵) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله۱. افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند،.                  ۲.امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است.                                     ۳.امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد،                                                                                     ۴.امام علی (ع) :از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد                                                              ۵.مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند وکلام آخرم  خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارمند منظورت چیه؟ یعنی یه دیپلمه که تا آخر عمرش تو یه پُست سازمانی میمونه؟ چون ممکنه پسر جوونی که ابتدا کارمنده به مرور تو کارش پیشرفت کنه و به رده بالایی ارتقا پیدا کنه و کلا زندگیش زیر و رو بشه

به طور آقایونی که تو محیط های اداری هستن رو میپسندم چون سَبک زندگی شون فرق داره

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خب معلومه درآمدش بیشتزه، زندگی مرفه تری داری. اونایی هم که میگن کارمند ماهیانه داره، انقدر کمه که به ...

قبول دارم حرفتو.ولی خب بديش اینه هیچوقت خونه نیستن تعطیلات هم ندارن.مسافرت هم ۲ روز در سال بتونن برن.مهمونی هم که هیچ.تازه ساعت ۱۰ میرن.بسوزه پدر تجربه😄

شبِ غمِ تو نیز بگذرد...

با کارمند آرامش داری با بازاری آسایش 😂😂😂😂😂

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
قبول دارم حرفتو.ولی خب بديش اینه هیچوقت خونه نیستن تعطیلات هم ندارن.مسافرت هم ۲ روز در سال بتونن برن ...

دقیقا شرایط زندگی ما همین هست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

کارمند با تحصیلات و درآمد خوب و پرستیژ دار یا 

شغل آزاد تحصیلات دار پولدار (البته هر شغل آزادی قبول نمیکنم )

کاربری دست منو دختر خالمه که من دانشجو هستم و اون نیمه دانشجوچون  داره واسه کنکور میخونه ولی یه ترم مرخصی گرفته مثل قبلاً خود من 😄پس لطفاً نگید چرا تاپیکا کمی متناقضه مرررررسی ♥️
کارمند چون نه ورشکستگی داره و تا دلت بخواد تعطیلی با حقوق مرخصی با حقوق مزایا وام بن همه چی کلی حال ...

اخه با حقوق نهایت ۱۴_۱۵ نمیشه پس انداز کرد که.نه خونه میشه گرفت نه هیچی.چه فایده

شبِ غمِ تو نیز بگذرد...