2777
2789
عنوان

بچها چجوری خانوادم رو راضی کنم که برام موتور بخرن

| مشاهده متن کامل بحث + 2135 بازدید | 59 پست

برادرمن ۱ماه پیش ازسرکاربرمیگشت خونه که ازپشت یه ماشین میزنه به موتورش و ازروی موتورپرت شده  .خودش که رفته بود کما و هوشیاری نداشت و خدا برش گردوند موتورش هم داغون و له شده .بعداز۱ماه دست و پاش سالمه اما سرش گیجه نمیتونه روی پاش وایسه میگه اگه ماشین داشتم این اتفاق نمی افتاد. ما مردیم و زنده شدیم تا برادرم از کما برگشت ... نکن اینکارو خودتم با احتیاط بری یه نفر دیگه حواسش نباشه جون شما به خطر میفته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی چیو خوش هستهمین کارا رو میکنید میزنید خودتون و یکی یک بدبخت دیگرو به فنا میدید

با این حال حواسم رو جمع میکنم که چیزی نشه

اونایی که براشون اتفاقی میوفته مثلا روی صندلی وایمیسن یا تکچرخ میزنن

چرا نمیمیری میگن خوبا زود میرن😏
با این حال حواسم رو جمع میکنم که چیزی نشهاونایی که براشون اتفاقی میوفته مثلا روی صندلی وایمیسن یا تک ...

ن اینجورم نیست داداشم شونه خاکی بوده ی ماشین دیگه خوابش برده بود یهو بوق میزنه ماشین روبرویی هول میشه میگیره خاکی داداشمو موتور میفرسته ته دره

بهشون گفتم نه خیالتون راحت سالم میرم سالم تر برمیگردم

به گفتن تو نیست 

اتفاقه 

حق دارن بیچاره ها 

بشین سر جات لطفا بیخودی استرس وارد نکن به خانوادت

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                       

برادرمن ۱ماه پیش ازسرکاربرمیگشت خونه که ازپشت یه ماشین میزنه به موتورش و ازروی موتورپرت شده .خودش ک ...

اها دقیقا همین حرف رو که اخر کار زدی رو بابای من میزنه

حرف هایی که پدر من میزنه مشابه همین حرفا هست ولی من که نمیخام باهاش تکچرخ بزنم

یه جوون نزدیک پسر من دفن کردن 

دوسالی میشه که فوت کرده مادرش هر روز میاد سرخاکش یه روز نیس که نیاد 

پیر شده موهای سرش همه سفید شده جوونم هست ولی داغ بچش پیرش کرد

جوون ۲۲سالش فوت کرد.

این جوری پدرو مادر میسوزن

به گفتن تو نیست اتفاقه حق دارن بیچاره ها بشین سر جات لطفا بیخودی استرس وارد نکن به خانوادت

نه استرس نداره وقتی بخام توی خیابون راه صاف رو برم که خطری نداره 

یه جوون نزدیک پسر من دفن کردن دوسالی میشه که فوت کرده مادرش هر روز میاد سرخاکش یه روز نیس که نیاد پی ...

خدا رحمت کنه ولی هرکسی یه سرنوشتی داره

نمی خواد الان میگی میرم محل کارم و بر میگردم فردا روز که گرفتی انقدر میری تو حس دور از جون باید از و ...

اره پیش میاد ولی اگه تکچرخ بزنم توی خیابونی میزنم که ماشین نیاد

اره پیش میاد ولی اگه تکچرخ بزنم توی خیابونی میزنم که ماشین نیاد

میبینی خوبه خودتم اعتراف میکنی خب پسر گل ،هیچ کس هم ک نیاد اگه دور از جون تعادلت به هم خورد از پشت افتادی تبعات بدی داره ضربه به سر جبران نشدنیه ،،سعی کن رو چیزای دیگه تمرکز کنی 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....