2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صحبت کردم.میگه نه فکرم درگیره و...

گلم سعی کن شریک دغدغه هاش بشی.بهش بگو هرچیزی ذهنت رو درگیر کرده بگو تا باهم حل کنیم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
عزیزم همینارو بگو شاید نمیدونه..مردا بایپ مستقیم بهشون گفت.

گفتم بخدا.همش میگه درس دارم شرایطم بده .فکرم درگیره درکم کن .من خیلی درکش میکنم ولی خب منم ادمم نیاز دارم ب توجه

صحبت کردم.میگه نه فکرم درگیره و...

بهش بگید چه انتظاراتی دارید ازش 

توی روابط عاطفی و جنسی 

هرچی انتظار دارید رو بهش بگین 

ایشون رو با روحیات خودتون آشنا کنید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
گفتم بخدا.همش میگه درس دارم شرایطم بده .فکرم درگیره درکم کن .من خیلی درکش میکنم ولی خب منم ادمم نیاز ...

دانشجوعه؟

نمیشه اینجور که توام نیاز داری به محبت.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
چرا این حس رو داری؟اقایون معمولا با رفتارشون نشون میدن کلامی نیستن

اخه اوایل خیلی توجه و محبت میکرد چ وقتی پیش همیم (دانشگاهه دیر همو میبینیم)چ تلفنی و چت.ولی الان حس میکنم نسبت ب من سرده

گلم سعی کن شریک دغدغه هاش بشی.بهش بگو هرچیزی ذهنت رو درگیر کرده بگو تا باهم حل کنیم

بخدا من همیشه بهش میگم هر مشکلی هس بهم بگو تو خودت نریز باهام صحبت کن.یبار تو اوج اعصبانیت و بحث پشت تلفن گفت ن تو جنبه نداری درک نمیکنی منن هیچی نمیگم بهت.درصورتی ک من خیلی خیلی درکش میکنم 

اخه اوایل خیلی توجه و محبت میکرد چ وقتی پیش همیم (دانشگاهه دیر همو میبینیم)چ تلفنی و چت.ولی الان حس ...

عزیزم آقایون برخلاف خانوم ها تو مشکلات زودتر کم میارن.احتمالا درویری فکریش زیاد.ولی خب شماهم حق داری.باهاش صحبت کن بگو عزیزم میدونم فکرت درگیری زیاد داره ولی منم خیلی به محبتت نیاز دارم

بهش بگید چه انتظاراتی دارید ازش توی روابط عاطفی و جنسی هرچی انتظار دارید رو بهش بگین ایشون رو با روح ...

من باهاش صحبت میکنم بهش میگم چرا اینطوری شدی .میگه شرایطم سخته اوضاع مالیم بهم ریختس درسام سنگینه

همش اینارو میگه

اون همش میگه درکم کن خب من چقد دیه درکش کنم.همش تو خودمم حس میکنم دوسم نداره.اهلاق بدی داره ی مشکلی داره حاضره زجر بکشه ب خانوادش نگه با این ک تک پسره و باید پشتش باشن ‌.انقد فشار اورده ب خودش.ب منن دیه توجه نمیکنه

بخدا من همیشه بهش میگم هر مشکلی هس بهم بگو تو خودت نریز باهام صحبت کن.یبار تو اوج اعصبانیت و بحث پشت ...

میدونم گلم.وقتایی که سرحاله سمتش برو خواستتو بگو.مردها اینجورین.مثلا همسر من هفته پیش با نادرش حرفش شده بود نمیدونستم یه کلمه حرف زدم بیخود برام عصبانی شد منم سکوت کردم بعد که اومد خونه معذرت خواست که از جای دیگه عصبانی بوده

دانشجوعه؟نمیشه اینجور که توام نیاز داری به محبت.

اره دانشجوعه الان ی ماه ونیمه همو ندیدم ‌.قبلا وقت میزاشت زنگی چتی الان هم هیچی من پیام ندم زنگ نزنم انگار نه

انگار دیه خسته

شدم ازاین بی توجهی

2810