2777
2789
نتیجه به اون صورت گرفتی ؟

بله از اولین جلسه، هر چند همیشه میگن که فرد به فرد متفاوت هست

ولی برای من واقعا تاثیر گذار بود طوری که از ماه دوم هفتاد درصد موها ریزش داشتن

هرچند ریشه مونده، بهم گفتن تا جلسه ی ششم باید برای رفتن ریشه ها صبر کنم

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
فرق توتال و فول بادی چیه کدوم بهتره برم؟

عزیزم توتال کل بدن هست ولی فول بادی بعضی نواحی رو نداره، من برای صورت و پشت گردن هم مثلا میخواستم که توی پکیج فول بادی نبود، بازهم فرد به فرد فرق داره، باید ببینید چه نواحی نیاز به لیزر دارن و مطابق با نیازتون یکی رو انتخاب کنید.

من وقتی دو دوتا چهارتا کردم دیدم توتال برای من مناسب تره،

البته ناگفته نماند که این دومین جایی هست که من میرم و جای قبلی اون تاثیری که میخواستم رو نداشت، تاسفانه اسم دستگاه قبلی هم نمیدونم.

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشنایدرپلاس بهترین و کاملترینه

هشت بهشت اصفهان یه کلینیک زیبایی میشناسم لیزرشون محشره

دستگاهشون به روز ترینه من با ۴ جلسه لیزر جواب گرفتم پوستمم روشن تر شد اصلا درد نداشتم موهامم ضخیم نشد

بهداشتشون،دقت اپراتورشون،نوبت دهیشون همه چیشون عالیه

شمارشونو میذارم ازشون مشاوره بگیرید

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶