2777
2789
عنوان

بتا پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بری سونو و مطمئن بشه دکتر که داخل رحم هست و جای جنین مناسبه حتما بهت شیاف پرژسترون میده خیلی به ...

ببخشید اولین بارداریمه زیاد سر در نمیارم متخصص چی؟

متخص زنان و زایمان عزیزم تو نت سرچ کن تو شهرتون اسم و آدرس و تلفن دکترا رو برات میاره بعد تماس بگیر و نوبت بگیر ازشون

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی بتا میاد پایین به احتمال زیاد خارج از رحم ویا جفت کامل تشکیل نشده اینارو تجربه مردم که میگم

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺

متخصص زنان برو دیگه

یه نکته هم یادم رفت بهت بگم

دکتر بمن شیاف و آمپول پروژسترون داد

متاسفانه دوزش بالا بود و منم از ترس پشت سرهم مصرف کردم

بعدها زدم نت نوشته بود پروژسترون زیادی باعث قطع خون رسانی به جنین میشه شاید ایستادن قلبش از اون بوده

اگر پروژسترون دادن بهت قشنگ طبق نسخه پزشک استفاده کن کم و زیاد نکن خطرناکه

وقتی بتا میاد پایین به احتمال زیاد خارج از رحم ویا جفت کامل تشکیل نشده اینارو تجربه مردم که میگم

آهاا ان شاءالله هرچی خیره 

نمی‌دونم من خیلی آرومم اگه قبلاً بود خودمو با گریه هلاک میکردم عاشق بچم ولی دیگه همچیو به بالایی سپردم

آهاا ان شاءالله هرچی خیره نمی‌دونم من خیلی آرومم اگه قبلاً بود خودمو با گریه هلاک میکردم عاشق بچم ول ...

انشالله هرچی به صلاحته عزیزم همون بشه

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺

سلام دوستان من یک سوال داشتم من هفته شش بارداری ام بتام 249بود روز بعد شد280 دوروز بعد که امروز باشه گرفتم شد171 از دیروز هم لکه بینی قهوه ای کمرنگ دارم دکتر شیاف پروژسترون داده موندم تا فردا که میرم دکتر شیاف بزارم یا کلا از بین رفته بدونم؟