2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

233 بازدید | 14 پست

سلام خانما بین شماکسی بوده قرص اورژانسی اووسیز۷۵میلی گرمو یه دونه شوخورده باشه وحامله نشده باشه قرصادوتاست وبایدهردوشوبه فاصله دوازده ساعت مصرف کنی من نمیدونستم و یکیشوبعدرابطه مصرف کردم وشیش روزکه شده پریودنشدم دارم سکته می کنم حامله نباشم بنظرتون یه دونش اثرداره خواهش میکنم جواب بدید ویااینکه الان نمیشه دوتادیگه بخورم دیره بعدشش روز اثرداره بخورم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره اگه منی داخل ریخته احتمالش هستیدونه قرص بعد ۶روز اصلا اثر ندارهاگه مجردی و نگرانی حامله ن ...

نه یه دونه ازقرصاروهمون روزه اول خوردم ولی بعدشش روزکه میگذره پریودنشدم برای همین نگرانم 

احتمال اثر گذاریش خیلی کمتره ولی بی اثرم نیستکاش هر دوتا رو باهم میخوردیکلا توی هر نزدیکی محافظت نشد ...

بخداازبس احمقم نمیدونستم بایددوتاروخورد دیشب هی گفتم چراپریودنشدم عکس قرصوزدم نت دیدم توضیحات نوشته بود بایدهردوروخورد دیگه دارم سکته می کنم بچه اولمم ناخواسته بودنمیخوام بازتکراربشه خیلی ناراحتم

2810