گلم سبزی خودش خیلی مهمه ک عطر دار و مزه ش خوب باشه اول کار باید از جایی سبزی بگیری ک امتحان شده باشه ک طعمش خوبه! وگرنه هر نوع دستوری بری فایده نداره
گوشت و لوبیا رو من خودم داخل زودپز میندازم
پیاز و با گوشت خیلی خوب سرخ کن ک گوشتت طعم خوبی بگیره یه قلم گوسفندی هم در حین سرخ کردن بنداز تفت بخوره با بقیه مواد ، قلم شکسته شده بنداز ، میشه ۲ تیکه برای دو وعده ، مگه بخوای زیاد درست کنی ک باید قلم بیشتری بندازی اما تیکه کن ک خوب چربیش دربیاد
خب حالا باید خیلی خوب فلفل سیاه بزنی و زردچوبه و ادویه مخصوص قرمه سبزی و تفت بدی و انتهای سرخ کردنت چند حبه سیر ریز کنی ( این یکی از نکات مهمه ک سیر بسیاااااار خوشمزه میکنه قرمه زو ) آب بریز با لوبیا بپذه تا ۱ ساعت
از اونور تا بالای ۴۰ دقیقه باید سبزی تفت بدی بسته ب مقدارش هم داره کمتر باشه کمتر تفت بده ، اما سرخ کردن سبزی بسیاااااار مهمه ! زیاد باید سرخ کنی تا جایی ک سبزی موقع سرخ شدن بیرون بپره و سیاه رنگ بشه
مثلا من ۵۰۰ گرم سبزی رو ۴۰ دقیقه تفت میدم ! بعد زیرشو خاموش کن ، زودپز ک آماده شد تمام مواد رو خالی کن تو سبزی و لیمو عمانی ها رو در این مرحله بنداز !
سبزی زو جداگانه نپذ عطرش کم میشه با همین مواد بپذه از قبل هم کلی سرخ شده کافیه
زیرشو کم کن و بذار آروم آروم جا بیفته خورشت یه نکته دیگ حدود یک ربع ک مواد رو گذاشتی رو گاز بهش پودر زنجفیل هم بزن حتما
تمام نکات رو رعایت کن ، چیزی رو حذف نکن
قول میدم همه تعریف کنن ازش
هووووووف دیوونه ش میشی 😋😋😋😋😋😋
حاصل و تجربه ۱۱ سال آشپزیه ها 😊😉😉