2777
2789
عنوان

تو سایت صیغه یابی هلو عضو شدم

11682 بازدید | 31 پست

سلام من قبلا هم اینجا تاپیک گذاشته بودم که شوهرم رفته سایت صیغه یابی 

دیشب رفتم خودم عضو شدم اول با شماره همسرم زدم که ارور داد گفت ایشان قبلا ثبت نام کردند. بعد با شماره خودم عضو شدم. یه بار با اسم آقا که رفتم خانم هارو بررسی کردم همشون عضو عادی بودند یک بارهم با اسم خانم که رفتم آقا ها رو بررسی کردم همشون اشتراک خریده بودند... من هر زمان با شوهرم دعوا میکنم انگار از خداشه. جاشو جدا میکنه میره تو پذیرایی میخوابه. دیشب متوجه شدم گوشی رو با خودش برده حمام. هیچی بهش نگفتم. ولی متوجه شدم داره یکاری میکنه. از دیشب که توسایت عضو شدم حدود سیصد تا مرد بهم پیام های مختلف دادند و چه مودبانه و دلبرانه هم صحبت میکردند. حتی بعضی هاشون نرخ هم میدادند. واقعیتش رو بخواهید دیشب خودم از خودم حالم به هم خورد به خاطر حضور در همچین فضای کثیفی احساس بی ارزشی کردم و گریم گرفت... اما دلم میخواد یه جوری به شوهرم بفهمونم که این مسیر رو تو بهم یاد دادی بلکه یکم بترسه و دست از این کارا برداره. به نظر شما این کار درسته یا اوضاع زندگیم رو خیلی بدتر میکنه؟؟؟ یه چیزی هم بگم خیلی تو این زمینه بهم اعتماد داره.. یعنی مطمعنه خودش هرکاری هم بکنه امکان نداره من سراغ این چیزا برم... به خاطر این میگم تو این چندسال حتی یک بار هم گوشی منو چک نکرده.. با اینکه من هزاران بار برای ایشون رو چک کردم

چ بد امیدوارم اوضاع زندگیتون درست بشه

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این سایت ها رو منم رفتم البته فقط محض کنجکاوی سریع بیرون اومدم واقعا آدم سالم اونجا نیس سعی کن نری 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

با مقابله به مثل هیچی درست نمیشه فقط شخصیت خودتونو میارید پایین 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

به روح خودت احترام بزار چون داری با یه آدم کثیف زندگی می‌کنی.دلیل نمیشه خودتم آدم کثیفی بشی...در ثانی ارتباط همزمان با دونفر اول از همه فحش به خودته....به همسرت چیزی نگو.ازون سایت بیا بیرون أپِشو پاک کن.

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

مردا بحاطر قانون مزخرفی ک داریم

یا بخاطر یه مسائلی ک اسمشو دین گذاشتن

یه حق نابجایی برا خودشون قائل هستن

اخرشم میگن خدا گفته خدا قرار داده

برای خودشون حق قائلن

ولی برای زن بزرگترین گناه میدونن

درحالیکه انسان چ زن پ مرد هییچ فرقی با هم ندارن 

ک حقی یکی داشته باشه اون یکی نداشه باشه و برعکس

نکن خواهر من داری با تلافی خودتو به آتیش میکشی.بالاخره یکی باهات ارتباط برقرار میکنه و گند میزنی به زندگیت.ی مشاوره خانوم برو توسل کن به ائمه انشاالله حل میشه

آیینه چون نقش تو بنمود راست خود شکن آیینه شکستن خطاست

هیچوقت خودتو بی ارزش نکن اون سایت ها هم ب غیر دردسر چیزی نداره ،میشع مشکلتون رو با مشاور حل کرد

کاربر اقام اهای ملت،مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :)
بیشتر ببینید

عزیزم اوضاع رو بدتر میکنی مطمئن باش فقط یبار گوشیش رو بگیر و وارد این سایت شو و اگر تونستی از کاربریش بیرون بزن و خودت با گوشی خودت وارد شو تا بفهمی چ محتوایی توش بوده

ما پادشاه را کشتیم ، سعی کردیم دنیا را تغییر دهیم . حالا تنها چیزی ک گیرمان آمده یک پادشاه جدید است ک از قبلی بهتر نیست ! اینجا سرزمینی است ک برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان میجنگیم . 〔ویکتور هوگو〕

بیشتر ببینید