2777
2789

سلام مامانا، من دیروز بسلامتی بچم بدنیا اومد. اما چند ثانیه اکسیژن بهش نرسیده بود تا احیا شد و بردیمش بخش، من وقتی میخوام بهش شیر بدم اگه صدایی بیاد یهو چشماشو درشت میکنه ، شیر منم میخوره ولی هنوز چون آغوزه و سینم سرش درشته خیلی نمیتونه درست شیر بخوره، الانم تو ان آی سیو بستریه تو دستگاه زردی . خیلی میترسم بخاطر اون مقداری که اکسیژن نرسیده بهش خدایی نکرده بیمار شده باشه😔😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا انشالله که چیزی نیست پسر منم دیر به دنیا اومد سه روز آن ای سی یو بود مشکلی ندارن ولی خیلی سا ...

من خودمم دیر ب دنیا اومدم مادرم میگه خیلی زمان برد تا احیا بشم نفسم در بیاد

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

بچه برادر شوهر من بدنیا اومد من پیش جاریم بودم، بعد از قطره فلج اطفال پرید تو گلوش و کلا کبود شد، من بغلش کردم و تا قسمت بستری بردمش و گذاشتنش زیر اکسیژن، کم کم رنگش درست شد، الان دو سالشه و حسابی شیطونه و مشکلی نداره شکر خدا

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن هدف  ۵۵ گروه زرد
معمولا تا ۳ ۴ ماهگی مشخص نمیشه با نوار مغزی مشخص میشه برادر من در ۱۱ ماهگی تشخیص دادن 😔

عذر میخوام عزیزم برادرتون دچار کمبود اکسیژن شده بودن؟

کند کاراش انجام میده اینقدر ریزه که نگو دستانش جون ندارن دکتر هم بردم گفت ضعیفه باید کمکش کرد سالمه ...

منم کارام کند انجام میدم هر چی زور میزنم تند تند کار کنم نمیشه تند کار کردنم میشه معمولی کارکردن دیگران همه بهم میگن خیلی شلی الان ۳۰سالمه ولی تا الان نمدونستم علت اروم بودنم ممکنه این باشه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

عزیزم با چند ثانیه اتفاقی نمیافته 

هرچه خدا بخواد همون میشه

پسر من تایم طولانی بهش اکسیژن نرسید

دکترا احتمال مرگ مغزی دادن و ..و....

کلللی داستان ...

مرگ مغزی نشد ولی سی پی شدید شده 

برای شما انشالله همه چیز ختم ب خیر میشه 

برادر زاده منم چندین ثانیه اکسیژن بهش نرسیده بود 

الان سالم سالمه الحمدلله

نه عزیزم زردی بالا داشت دیر بردن الان ۲۶ ساله هست

عزیزم، پس واسه همینه تو بیمارستانا انقدر حساسیت نشون میدن. پسر اول من زردیش تا هفده رفت، روزی دوبار پاشنشو تیغ میزدن خون میگرفتن تا چک کنن. آدم دلش میسوزه واسه گریه بچه ولی واقعا همه این کارا لازمه‌. میتونم بپرسم الان مشکل داداشت چیه؟ البته اگه دوست داری بگو عزیزم.