2777
2789
نمی‌دونم شهر کوچیک فامیلاصلا سخته برام

بی خیال. اهمیت نده. بخاطر حرف مردم یک عمر خودتو اذیت کنی؟ این وسط ممکنه یه طفل معصوم هم بیاری دیگه هیچی. اصلا به این چیزا فکر نکن. با این هنری که داری میتونی یه زندگی عالی بسازی. سعی کن هنرتو ارتقا بدی به روز بشی ببین چه کارهایی مربوط به خیاطیه یاد بگیر. تلاش کن به مردم هم اهمیت نده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر من خیلی مشکلات داره‌ب صلاح نیست کنارش باشمعمرم هدر می‌رهاما از طلاق و مرور خاطرات و احساسی بودن ...

منم باهاش خوبم اما یاد کاراش که میوفتم داغون میشم انگار نه انگار که دو دیقه قبلش اوکی بودم. منم از بعد جدایی خیلی میترسم.

دعا کن برام خیلی سخته دیگ حتی گریه هم نمیکنم..بریدم خسته شدم

ایشالا که خیره. همین که گریه نمیکنی یعنی یه پله رفتی بالا. قویتر شدی. بی خیال تر شدی. فقط به اینده فکر کن. به اینکه ازادی نداری هم فکر نکن اونم خوب نیست ولی از شرایط خونه همسرت بهتره. مطمین باش اون ازادی هم به دست میاد شرایط عوض میشه

من خانوادم اوکی هستن میگن جدا شواما سخت گیر هستن آزادی ندارممشکلات من انقد زیاده که بشنوی میگی جدا ش ...

این آدم پدر خوبی نمیشه برا بچه هات. احساس مسئولیت نداره. یک روز بشین جدی سبک سنگین کن ببین چی ب نفعته

به این فکر کنید که اگه یه بچه هم داشته باشید جدایی یعنی بدبختی

یعنی بی پدری یا بی مادری اون بچه

تاآخر عمر ک بدون بچه نمیمونید

ولی بچه نباشه بنظرمن که راحته

اینقد هم احساسی نباش

وقتی با کسی زجر مبکشی خاطرات یعنی چی