2777
2789
عنوان

کم شدن میل جنسی بعد زایمان

425 بازدید | 16 پست

سلام ۶ ماهه زایمان کردم ولی اصلا میل ب رابطه با همسرم ندارم.حتی بوس

البته بگم اینکه شوهرم همیشه دهان فوق العاده بدبویی داره بی تاثیر نیست

ولی خب خودم هم هیکلم بدفرم شده .شیردهی همه رو لاغر میکنه ولی منو هر روز چاقتر میکنه چون پریود نمیشم

روزایی ک ب حضورش احتیاج داشتم همس پیشم نمیخوابید و میخوابید دور از من .پیش مادرش همش بود حدودا ۳ ماهههههه

الان دیگه عادی شده برام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلش شوهرت دهنش بو نمیداد؟

میتونی با رژیم وزن خودتو پایین بیاری دیگه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
2805
قبلش شوهرت دهنش بو نمیداد؟میتونی با رژیم وزن خودتو پایین بیاری دیگه

نمیتونم بچه شیر میدم بچم هم حساسیت ب پروتیین گاوی و اجیل اینا داره ...غذای قالب من برنجه .قطع کنم غذای بچم کم میشن

اتفاقن منم میل ندارم مثل سابقشاید باورت نشه اما شیش ماهه دخترمو زایمان کردم تو این شیش ماه یکبار راب ...

من ک هربار خواسته ب زور از سر اجبار تن دادم و هربار ازش بیزارتر شدم

قبلش شوهرت دهنش بو نمیداد؟میتونی با رژیم وزن خودتو پایین بیاری دیگه

چرا بو میداد. همیشه بوی بد سیگار و غذاهایی ک میخوره.اما از بارداری ب بعد دیگه اوق میزنم بوی دهنس میاد

نمیتونم بچه شیر میدم بچم هم حساسیت ب پروتیین گاوی و اجیل اینا داره ...غذای قالب من برنجه .قطع کنم غذ ...

بجای برنج میتونی چیزای دیگه ام بخوری 

اش رشته و عدسی که شیرو خیلی زیاد میکنن

یا تحرکتو ببر بالا 

من بچم کولیک داشت مدام سرپا بودم تو دوماه ۱۰ کیلو کم کردم منی که حین زایمان ۸۳ کیلو شده بودم 

الان باز شدم وزن قبل بارداریم ۶۴کیلو

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
2810