2777
2789
عنوان

زندگی با چنین مردی چطوره

279 بازدید | 23 پست

خانمها ازتون نظر میخوام خواهش میکنم بی تفاوت رد نشین درسته درمورد خواهرشوهرم نیس اما این مهم تره.فکر کنین همسرتون مردیه که از لحاظ مالی تامینتون میکنه هرچی بخواین درحد توانش براتون فراهم میکنه بیرون خوش اخلاقه محبت کلامی داره و تحصیلکردس تو امورات مربوط ب خودش ازتون حالا بیشتر اوقات نظر میخواد اما این مرد ی مشکلی داره اونم اینه تحمل و تاب شنیدن نه نداره لباس باید اونطوری باشه ک اون میخواد رفت آمد دوست آشنا اگر اینطوری نباشه زندگی جهنمه نه دست بزن داشت باشه ها نه اما خب اعصاب خوردی داریم سر کوچکترین چیزی که میخوام انجام بدم و نظرم و با نظرش یکی نیس شما بودین چیکارمیکردین زندگیتون ادامه میدادین؟بشدت لجبازه سرحرفاش هم 

آره . شوهرای مردم ۱۰۰۰۰۰ بار بدترن . 

تو هم با مشاور حرف بزنی میتونی حلش کنی 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سخته عزیزم ولی اینو بدون هر زندگی ی سختی داره چه میشه کرد؟

از تنها زندگی کردن خیلییی بهتره

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
آره . شوهرای مردم ۱۰۰۰۰۰ بار بدترن . تو هم با مشاور حرف بزنی میتونی حلش کنی

ینی میپذیرین که حتی لباستون اون انتخاب کنه؟بگه با کی رفت آمد کن با کی نکن حتی حق نداری با مردی بیشتر از سلام حرف بزنی؟

من یکی میشناسم برعکس تو لباس اینا رفت امد کاری نداره.  ولی خسیس  هرکاری انجام بده اصلا به زنش نمیگه حتی در آمدش  اهل مسافرت گردش اینا نیست  

هیچ کس بی عیب نیست

من تو را با خون دل از یـــاد بردم، لـطف کن هرکجا چشمــت ب من افتاد، کــــج کن راه را. "

خب خود خواه و خود رای دیگه.زندگی مشترک اسمش روشه باید تصمیم هردو باشه.من به هیچ کس نمیگم جدا بشه.اگه ایشون تمایل به تغییر داشته باشه با مشاوره درست میشه اگه نه که خیلی سخته باید فراموش کنی که به عنوان یه انسان حق انتخاب داری

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

این داداش منه که. حرف حرف خودش. روابط با کسایی که خودش میخواد. کلا یکدنده است. خیلی باید صبور باشه طرف. زن داداش من از دست داداشم عاصی شده. چقدر خوشگل بود وقتی عروسمون شد. الان خیلی پژمرده شده. بیماری های روان تنی گرفته. معده دردهای عصبی. کلا شرمنده اش هستیم ولی حریف برادرم  نمیشیم

ینی میپذیرین که حتی لباستون اون انتخاب کنه؟بگه با کی رفت آمد کن با کی نکن حتی حق نداری با مردی بیشتر ...

اها 

این مدل  

شوهرت شکاکه .  وگرنه کار نداشت با هر مرد چند کلام حرف بزنی .  و این سخته . من نمیتونستم تحمل کنم

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
خب چقدر زمان میبره که بعد از دعوا سر این مسائل کوتاه بیاد؟میگی زندگی جهنمه یعنی چیکار میکنه؟خیلی کلی ...

بی اعتنایی میکنه خونه رو سکوت سنگینی میگیره به خودش فحش میده بمن بی احترامی میکنه که بی لیاقتی بی فکری بی عقلی واز نظرش من اصلا هیچ عقل و شعور ندارم با اینک ما ازنظر جایگاه اجتماعی برابریم...هربار سر هرچیز کوچیکی دوسه روز دعوا داریم

این داداش منه که. حرف حرف خودش. روابط با کسایی که خودش میخواد. کلا یکدنده است. خیلی باید صبور باشه ط ...

ینی داداشتون درعین حال مهربون هم هس؟تا وقتی ک همه چی باب میلش باشه هرچی ک بخوای انجام میده

اگه نظر من و بخوای به هیچ وجه نمیتونم با همچین آدمی باشم گذشته از رفتار کنترل گر زشت اون این قضیه به شخصیتت خیلی بستگی داره

مثلا شخص من از بچگی آزادی صد در صد در هر زمینه ای داشتم و پدرم خیلی دموکرات باهامون رفتار میکنه برای همین همچین چیزی خط قرمزمه

اما گاهی بعضیا با این شرایط خو گرفتن‌که تحملش براشون راحت تره هرچند که بازم درست نیست

ینی داداشتون درعین حال مهربون هم هس؟تا وقتی ک همه چی باب میلش باشه هرچی ک بخوای انجام میده

خیلی مهربونه. همیشه دست پر میاد خونه. اهل سورپرایز و هدیه های یهویی هست. وضع مالی اش خوبه. خونه. ماشین ولی مستبد تشریف داره. 

بی اعتنایی میکنه خونه رو سکوت سنگینی میگیره به خودش فحش میده بمن بی احترامی میکنه که بی لیاقتی بی فک ...

خب پس شکاک و بد دله

قبول میکنه مشاوره بیاد؟

شما تا حالا اقدامی کردی برای پیش مشاور رفتن؟

حالا نه که ایشونم ببری خودت رفتی تا حالا مشکلت رو بگی به مشاور؟

ببین هیچ‌زندگی ای ۱۰۰٪ نیست بالاخره همه کم و زیاد ازین مشکلات دارن

شما باید مهارت هندل کردن شرایط رو داشته باشی

You Only Live Once