خانمها ازتون نظر میخوام خواهش میکنم بی تفاوت رد نشین درسته درمورد خواهرشوهرم نیس اما این مهم تره.فکر کنین همسرتون مردیه که از لحاظ مالی تامینتون میکنه هرچی بخواین درحد توانش براتون فراهم میکنه بیرون خوش اخلاقه محبت کلامی داره و تحصیلکردس تو امورات مربوط ب خودش ازتون حالا بیشتر اوقات نظر میخواد اما این مرد ی مشکلی داره اونم اینه تحمل و تاب شنیدن نه نداره لباس باید اونطوری باشه ک اون میخواد رفت آمد دوست آشنا اگر اینطوری نباشه زندگی جهنمه نه دست بزن داشت باشه ها نه اما خب اعصاب خوردی داریم سر کوچکترین چیزی که میخوام انجام بدم و نظرم و با نظرش یکی نیس شما بودین چیکارمیکردین زندگیتون ادامه میدادین؟بشدت لجبازه سرحرفاش هم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
واااا چه معذرت خواهی اخه ببخشیدا تا کمر خم شدی قشنگ سواری داری میدی😒مگه فوش دادی کار خاصی کردی عذربخوای برای چیزایی که حق طبیعیته چه عذری اون باید شرمنده باشه بااین اخلاقاش