2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سایت هرروز عجیب تر از دیروز

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

وای 😭😂دارم به این فکر میکنم کسایی که می‌رقصن رو چه مسخره میبینن یه سری حرکات موزون بدون آهنگ

نه بابا اصلا اینجوری نیست 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

همسایه ما زن شوهر نمیاونن صحبت کنن مطمئن نیستم مشکل شنوایی دارن یا نه.دختر هشت ساله دارن ماشالله زرنگ باهوش هیچ مشکلیم نداره.نیازی به دلسوزی ترحم نیست بنظرم.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
وای 😭😂دارم به این فکر میکنم کسایی که می‌رقصن رو چه مسخره میبینن یه سری حرکات موزون بدون آهنگ

واقعا خیلی سخته نشنوی و حرف نتونی بزنی . ان شالله خوشبخت بشن 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

چقدر براشون خوشحالم

اونا همینجوری تو دنیای خودشون تنها هستن چقدر خوب که جفت خودشون رو پیدا کردن😍

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹