2777
2789
عنوان

احساس بدبختی

89 بازدید | 10 پست

از من نصیحت اگه بارداری مثل من ناخواسته داشتید یا با این قرصا گول خوردید مثل  سریع سقط کنید من الان مثل سگ پشیمونم  جال روحی خراب  هیچ چیز ارزش نداره  دختر و پسر نداره  من با پسر هم حالم خوب نشد. و روز به روز بدتر میشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گول حرف دیگران رو نخورید شرایط رو بسنجید. من زندگیم داغون شده. بیچاره شدم هر روز به مرگ فکر میکنم دلم میخواد مثل خیلیا یه دیگه ایست قلبی کنه  یا.... واقعا ارزششو داشت نگه داشتنش  هیچی نمیتونم بخورم همه با دارا  غذا میخورم من هیچ میلی ندارم چون افسردگی شدید گرفتم به چه قیمتی  نگش داشتم هم من هم اون داریم داغون میشیم 

سلام چون با ذهنت بار ها و بارها اینو تکرار میکنی...

در علم روانشناسی میگه هر چیزی که تکرار بشه میشه عادت و یک گوشه ای از زندگی ...

از بس مثبت های زندگی ات رو ندیدی این منفی ها شدن بخشی از زندگی ات...حالت رو خودت فقط میتوونی خوب کنی نه هیچ کس دیگه ای

❤❤❤
عزیزم لطفا کسی رو تشویق یه قتل نکن سقط کار درستی نیست

اگه مثل من افسردگی شدید بگیرن اتفاقا کار درستی هست الان کسایی که نگذاشتن. بیان حال و روز منو ببینن. یک کمکی کنن یک لیوان آب دستم نمیدن 

خدا کمکت کنه عزیزم میفهمم خیلی سخته اما به خدا توکل کن

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

تکرار کن و بنویس ...خیلی خوشبختم که خدا چنین بچه ای برام قرار داده ...

وای خدا من ممنون که هر روز لذت بودن با پاک ترین موجود زمین رو نصیبم میکنی

خدایا شکرت که مادر شدن رو نصیبم کرد

الهی شکر که من از سمت تو انتخاب شدم که حامی پاک ترین موجود عالم باشم ...

اینها رو بنویس و تکرار کن و زمزمه کن...

شاید وضعیت مالی ات تغییر نکنه اما حال روحی ات خوب میشه

❤❤❤
سلام چون با ذهنت بار ها و بارها اینو تکرار میکنی...در علم روانشناسی میگه هر چیزی که تکرار بشه میشه ع ...

همش به مرگ فکر میکنم. خودم. بارها شده میخواستم بکشم  الان هیچ میلی به غذا ندارم. نه شیر میخورم نه هیچی  هر دو مون داغون شدیم معلوم نیست با این حال خراب من چه بچه ای باشه 

همش به مرگ فکر میکنم. خودم. بارها شده میخواستم بکشم الان هیچ میلی به غذا ندارم. نه شیر میخورم نه هی ...

اون مطمئنا بچه ای مقاوم و خوب خواهد بود

مادر من افسردگی شدید گرفت و ما بدنیا اومدیم مادرم  با وجود افسردگی شدید دختران و پسرانی با انرژی مثبت داره...

❤❤❤