2777
2789
عنوان

چرا بچم سقط شد علتشو میدونین

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 66 پست
بفرس ببینم چجوری بود🥲عجب دل و جرئت داشتی حتما سخت بوده برات...

اگه تقصیر من بوده باشه باید چیکار کنم اگه بدونم خدا صلاح دونسته دلم ارومه میگم قسمت نبوده بمونه ولی اگه من باعثش شده باشم باید چیکار کنم با این درد چیکار کنم

شوهرم پیشم نیست تو نت بزنین سقط جنین ۱۳ هفته عکسشو میاره

اللهم عجل لولیک الفرج
تو گوشی شوهرمه

از  دکتر بپرس

ولی فک نکنم ب این سادگی بخواد کیسه آب پاره شه

قسمت این بود عزیزم

خودتو سرزنش نکن. تو از قصد اونکارو نکردی

و ب نظرم نمیتونه دلیل بشه 

دکترا. بهتر نظر میدن

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عریزم  اصلا به خاطر اینکه دستت کردی نبوده من از اول حاملگیم سونو واژینال کردم وعفونت داشتم با اپلیکاتور پماد زدم اینجوری بود باید بچه م سقط میشد.ولی دهانه رحم بسته س‌و خطری برام نداشته و بچه جاش تو‌کیسه اب امنه.

شما داشتی سقط می‌کردی دهانه رحمت انقباض داشته لطفا علاوه بر درد سقط و ناراحتی از دست دادن جنین به خودت هذاب وجدان نده

کجا دفن کردی؟درسته دراومد درد نداشت؟

من که دل نداشتم حال خودمم نمیفهمیدم دیگه بابام یه جا زیر خاک دفنش کردن نمیدونم کجا

آره کامل بود بچم قبلش درد داشتم و بعد از زدن آمپول که میخواست باقیمونده ها دفع بشه

اللهم عجل لولیک الفرج
اگه تقصیر من بوده باشه باید چیکار کنم اگه بدونم خدا صلاح دونسته دلم ارومه میگم قسمت نبوده بمونه ولی ...

نه تقصیر تو نیس مطمئن باش...من دو بارداری داشتم اصلا و ابدا اینطور نیس ک با دست کردن سقط شه تاره تو فقط خواستی ترشح ببینی ک مث معاینه اون داخل ببری بعضی وقتا عمر بچه اصلا بدنیا نیس 

از دکتر بپرسولی فک نکنم ب این سادگی بخواد کیسه آب پاره شهقسمت این بود عزیزمخودتو سرزنش نکن. تو از ق ...

ممنون عزیزم حالم خیلی خرابه انشاءالله که قسمت بوده و تقصیر من نبوده باشه

اللهم عجل لولیک الفرج
عریزم اصلا به خاطر اینکه دستت کردی نبوده من از اول حاملگیم سونو واژینال کردم وعفونت داشتم با اپلیکا ...

واقعا؟اپلیکاتورم تا جای دهانه رحم میره آره؟

اللهم عجل لولیک الفرج
اگه تقصیر من بوده باشه باید چیکار کنم اگه بدونم خدا صلاح دونسته دلم ارومه میگم قسمت نبوده بمونه ولی ...

الان عکسو دیدم کامل هست جنین ...چ زجری کشیدی جگر گوشتو دیدی تو اون حال😭

عریزم اصلا به خاطر اینکه دستت کردی نبوده من از اول حاملگیم سونو واژینال کردم وعفونت داشتم با اپلیکا ...

یعنی پس قسمت بوده اینجوری بشه؟خداکنه تقصیر من نفهم نبوده باشه

اللهم عجل لولیک الفرج
نه تقصیر تو نیس مطمئن باش...من دو بارداری داشتم اصلا و ابدا اینطور نیس ک با دست کردن سقط شه تاره تو ...

انشاءالله که همینجوری باشه برای آرامش دلم دعا کنین

اللهم عجل لولیک الفرج
انشالله به زودی خدا بهت نگاه میکنه و یه بچه سالم بهت میده خودت اذیت نکن

انشاءالله میخوام بعد سه تا عادت ماهیانه دوباره اقدام کنم ولی میدونی این زخم ها همیشه جاش میمونه همیشه ای کاش ها میمونه حسرت ها میمونه خدایا خودت کمکم کن

اللهم عجل لولیک الفرج