2777
2789
عنوان

چرا بچم سقط شد علتشو میدونین

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 66 پست
واقعا؟یه ذره ناخن داشتم ربطی به اون نداره؟

عزیزم انگشتت که به دهانه ی رحم نرسیده وارد رحم که نشده

ببخشید ببخشید ولی من از همون اقدام تا پنج شیش ساعت قبل از زایمان با اینکه جفتم پایین بود و گفته بودن رابطه نباید داشته باشی مرتب داشتم ولی با احتیاط. هیچی هم نشد مطمئن باش هیچ ربطی نداره

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

نه عزیز برا دستت نبوده انقدر نزدیک نیست چون خیلیا رابطه دارن ومشکلیم پیش نمیاد

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انگشتت که به دهانه ی رحم نرسیده وارد رحم که نشدهببخشید ببخشید ولی من از همون اقدام تا پنج شیش ...

خداکنه عزیزم ربطی به اون نداشته باشه

اللهم عجل لولیک الفرج
خداکنه عزیزم ربطی به اون نداشته باشه

نداره گلم مطمئن 💖

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

نداره گلم مطمئن 💖

ممنون گلم انشاءالله این اتفاق سخت و تلخ برای مامانایی که نی نیشونو دوست دارن اصلا نیوفته و همه بچه های سالم و به موقع بدنیا بیارن

اللهم عجل لولیک الفرج
نه بابا مگه تا کجا دستش رفته آخه؟؟ 😕😕😕 پس اونا که کل بارداری رابطه دارن چی؟اسی جان ربطی به اون ند ...

بعضی هاهم منع رابطه می‌شند چون  تحریک شدن دهانه رحمشون باعث باز شدن دهانه رحم لکه بینی زایمان زودرس پاره شدن کیسه آب و .....اینها را نمی‌دونید

و اصلاااااااااا  اصلا دست کردن استارتر واقعا بدون دلیل و کار غیر عاقلانه ای بوده 

چه باعث بوده باشه و چه نه ....

کی همچین حرکتی روی خودش تو بارداری آخه انجام میده 

چرا قبلش این مشکلات نداشت وپیش نیومد !!!!درست بعد این حرکت ...

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
بعضی هاهم منع رابطه می‌شند چون تحریک شدن دهانه رحمشون باعث باز شدن دهانه رحم لکه بینی زایمان زودرس ...

والا من منع رابطه هم بودم داشتمم و هیچ طوری نشد البته کاملا با احتیاط. دیگه دوتا انگشت باعث این نمیشه که

والا من منع رابطه هم بودم داشتمم و هیچ طوری نشد البته کاملا با احتیاط. دیگه دوتا انگشت باعث این نمیش ...

شما نشد 

دلیل نمیشه برای استارتر نشه 

شما هم ربسک کردید فکر نکنید کار درستی کردید 

یکی هم هست مثل استارتر مشکل ساز میشه براش همه مثل هم نیستند 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.