2777
2789

خانما لیفت و لمینت مژه غسل و وضو داره؟

کاشت و اکستیشن میگن چون چسب استفاده میکنن نمیشه

اما لیفت و لمینت چی؟

دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهی‌ها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیفت هم فک کنم وضو و غسل اشکال داره 

باز دقیق بپرس 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
لیفت و لمینت فقط روز اول چون چسب داره آب نباید بخوره بدش ک شستید مانعی نداره

واقعاً ؟؟؟ 

پس ابروها یا مژه چجوری تو اون حالت میمونن 

چه خوب 

من بخاطر وضو لیفت نمیکردم😁😁😁😁

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
لیفت و لمینت فقط روز اول چون چسب داره آب نباید بخوره بدش ک شستید مانعی نداره

پس کلا نگرانش نباشم میتونم انجام بدم؟

دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهی‌ها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...
لیفت هم فک کنم وضو و غسل اشکال داره باز دقیق بپرس

زنگ زدم دفتر پاسخگویی گفتن اگه چیزی نمیچسبه ایراد نداره

واقعاً ؟؟؟ پس ابروها یا مژه چجوری تو اون حالت میمونن چه خوب من بخاطر وضو لیفت نمیکردم😁😁😁😁

ابرو هارو ک شونده میکشی میره بالا 

مژه هاهم مژه های خودته فقط فر شده هیچ چیز اضافه ایی نداره

ن من خودم خانوم مذهبی هستم انجام میدم فقط روز اول آب نباید بخوره برا این ک حالتش حفظ بشه

ممنون که کمک کردی عزیزم

مذهبی هست درخواست بدم؟ ممنون میشم

درخواست برای چی

قبلا میخاستم لیفت ابرو انجام بدم ولی متوجه شدم لیفت و لمینت مژه و ابرو وضو و غسل نداره 

چون موادی باعث تغییر شکل تارها میشه مانع رسیدن ابه

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
قبلا میخاستم لیفت ابرو انجام بدم ولی متوجه شدم لیفت و لمینت مژه و ابرو وضو و غسل نداره چون موادی باع ...

یکی دیگه گفت داره