2777
2789
عنوان

وقتی ناخواسته باردار شدید به اطرافیان گفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 45 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوووو سنتون که خوبه، به بقیه چیکار داری مقایسه نکن. بزار دو ماه بگذره بچه که جاش محکم شد بعد بگو. 27 سال برای بارداریه اول خیلی هم خوبه، مبارکتون باشه. انشاءالله به سلامتی به دنیا بیاد. 

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 

جسارتا ناخواسته که میفرمایی یعنی جلوگیری داشتی و شده؟

( ببخشین واقعا چون همش از این ناخواسته بودن میترسم نمیدونم چیکار کنم از دستش ک نشه! واسه همون راه حل میپرسم)

خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403
همسرم ۲۷ سالشه خودم ۲۹ اخه تو فامیلامون و فامیلای همسرم هنوز پسرای ۳۰ ب بالا ازدواج نکردن

یه جور گفتی کم سن

فکرم رفت سراغ ۱۷-۱۸😐🤦🏻‍♀️

خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403
27 سن کمی نیست😐بعد یکسال هم باردار شدی زود نیستبه افراد درجه یک خانواده ماه بعد بگو هنوز زوده بذار ...

راستش میترسم این بارداری ناخواسته باعث بشه زندگیمم بهم بریزه خیلی نگرانم اصلا از روزی ک فهمیدم ارامش ندارم خیلی نگران و افسرده شدم

من سپردم ب خودش هر چه خدا میخواهد  
اوووو سنتون که خوبه، به بقیه چیکار داری مقایسه نکن. بزار دو ماه بگذره بچه که جاش محکم شد بعد بگو. 27 ...

عزیزم خودم ۲۹ سالمه شوهرم ۲۷ خودم از شوهرم بزرگترم

جسارتا ناخواسته که میفرمایی یعنی جلوگیری داشتی و شده؟( ببخشین واقعا چون همش از این ناخواسته بودن میت ...

من همیشه با کاندوم بود اما یکی دوبار نداشتم با خودمم گفتم خب چیزی نمیشه ک بخوام اورژانسی بخورم ولی شد

راستش میترسم این بارداری ناخواسته باعث بشه زندگیمم بهم بریزه خیلی نگرانم اصلا از روزی ک فهمیدم ارامش ...

عزیزم بخاطر هورمون های بارداری اینجوری شدی

خداروشکر بی هیچ مشکلی بچه دار شدین

شما ذوقتو نشون بده همسرت هم خوشحال میشه 

به مادرت بگو باهاش مشورت کن حتما راهنمایی میکنه یا خواهر بزرگترت

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
عزیزم بخاطر هورمون های بارداری اینجوری شدیخداروشکر بی هیچ مشکلی بچه دار شدینشما ذوقتو نشون بده همسرت ...

مرسی عزیزم از راهنماییت برام دعا کن انشاالله زندگیم بهتر از این بشه

من همیشه با کاندوم بود اما یکی دوبار نداشتم با خودمم گفتم خب چیزی نمیشه ک بخوام اورژانسی بخورم ولی ش ...

چقدر بد واقعااا

همینههه هی میگن با پیش اب هم احتمالش هست یه سریا میگن نه!

خدا بهت صبر بده جانم❤️

ان شا الله خوش قدم باشه نی نی ات ک ناراحتی هات از بین برن🥰

سنتونم خوبه

گور بابای حرف بقیه

مهم خودت و همسرت هستین

ببخشین مگ بقیه قراره زایمان و بارداری و خرج و تربیت بچه رو بکنن

ولشون کن!

چقدر بد واقعاااهمینههه هی میگن با پیش اب هم احتمالش هست یه سریا میگن نه!خدا بهت صبر بده جانم❤️ ان شا ...

میترسم مسخرم کنن منم اعتماد ب نفس خیلی پایینی دارم خیلی تحت تاثیر قرار میگیرم