سلام دوستان من ناخواسته باردار شدم الان ۵ هفتمه فعلا قصد ندارم ب کسی بگم اما خجالت میکشم تازه یکساله عروسی کردم و از اونورم سن همسرم کمه بنظرتون در مقابل مسخره کردنا و حرف مردم باید چیکار کنم؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اوووو سنتون که خوبه، به بقیه چیکار داری مقایسه نکن. بزار دو ماه بگذره بچه که جاش محکم شد بعد بگو. 27 سال برای بارداریه اول خیلی هم خوبه، مبارکتون باشه. انشاءالله به سلامتی به دنیا بیاد.
جسارتا ناخواسته که میفرمایی یعنی جلوگیری داشتی و شده؟
( ببخشین واقعا چون همش از این ناخواسته بودن میترسم نمیدونم چیکار کنم از دستش ک نشه! واسه همون راه حل میپرسم)
خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403
همسرم ۲۷ سالشه خودم ۲۹ اخه تو فامیلامون و فامیلای همسرم هنوز پسرای ۳۰ ب بالا ازدواج نکردن
یه جور گفتی کم سن
فکرم رفت سراغ ۱۷-۱۸😐🤦🏻♀️
خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403
من همیشه با کاندوم بود اما یکی دوبار نداشتم با خودمم گفتم خب چیزی نمیشه ک بخوام اورژانسی بخورم ولی ش ...
چقدر بد واقعااا
همینههه هی میگن با پیش اب هم احتمالش هست یه سریا میگن نه!
خدا بهت صبر بده جانم❤️
ان شا الله خوش قدم باشه نی نی ات ک ناراحتی هات از بین برن🥰
سنتونم خوبه
گور بابای حرف بقیه
مهم خودت و همسرت هستین
ببخشین مگ بقیه قراره زایمان و بارداری و خرج و تربیت بچه رو بکنن
ولشون کن!