2777
2789

با این که خونم همیشه تمیزه و برق میزنه اما کابینتهای سفیدم همیشه جای انگشتهای کوچیک و تپلی دختر دو سالم روشه،دقیقا یک سال پیش بود که با جاریم(دخترعمومم هس)نشسته بودیم و تا کار سابیدن کابیتها روتموم کردم دخترم تاتی تاتی رفت و انگشتاشو بازم مالید به کابینت منم محکم بوسش کردم و گفتم عزیز مادر بازم گند زد،جاریم که تنبلی تخمدان شدیدی داشت و سالهاست بچهدار نشده چشماش پر از اشک شد و گفت:یعنی میشه یه روز منم بچه داربشم و اینجوری خرابکاری کنه و از خرابکاریش قند تو دلم آب بشه؟با اینکه بینهایت دلم براش سوخت با شوخی همیشگی بهش گفتم،باشه توم انگار قراره تا ابد بچه دار نشی و موضوع رو عوض کردم،الان یک سال از اون روز گذشته،دیروز تو آشپزخونه با جاریم نشستیم پای حرف زدن،دستای کوچیک نوزادیش رو با آب خیس کردم(جاریم بالاخره بچه دار شد و الان یه ماهشه)بردمش نزدیک کابینتا و جوری که دردش نگیره دستش روفشار دادم رو در کابینت ،جای انگشتای کوچیک و قشنگش افتاد رو در کابینت ،جاریمو نگاه کردم که با یه لبخند بزرگ،به پهنای صورت اشک میریزه،میگن قشنگ ترین خنده ها خنده ای هستش که با اشک همراه این یعنی توی اون لحظه خوشبخت ترین ادم دنیای

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا دامن تموم منتظرا رو سبز کنه رفتم سونو یه خانمی بهم گفت۱۴ساله منتظرم بچه دار شم برام دعا کن منم مادر شم مامایی که پیش دکتر هست گفت با تموم حرفایی که به دکتر میزدی این بنده خدا اشک میریخت من داشتم از دکترم گله میکردم که خانم دکتر مگه نگفتی من تنبلی دارم و بچه دارشدنم سخته و با دارو و درمانه پس این چیه که من خدا خواسته الان۳ماهمه،ویزیت بعدی با چنان شوقی برای دکتر تعریف میکرد که طبیعی باردار شده حالا من با تموم حرفاش اشک ریختم😍

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔