najvayedel مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5304 عنوان بارداری توی روزهای نهی شده در روایات 87 بازدید | 11 پست اگر تو ایام قمر درعقربو ساعاتی که برای بچه دار شدن نهی شده ، بارداری رخ بده چی میشه ؟😢😢😢😢 زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 1403/04/06 | 00:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گندم_خانم_ عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 16541 بهتره نشه حالا شدم شد ديگه 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
titi_gol عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 8626 صدقه زیاد بده ب خدا توکل کن هیچی نمیشه عزیزم ان شاءالله 🙂🎈 🎈من خدم مث روانشناسا صحبت مکنم مث #روانیا عمل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼♀️
najvayedel مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5304 بهتره نشه حالا شدم شد ديگه اگر بشه تاثیرات بدی روی بچه داره؟ولی آخه قبلا که فضای مجازی نبوده مادر پدرهای ماها چه جوری از این چیزا مطلع بودن یا مادربزرگ پدربزرگ هامون😢 زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله
گندم_خانم_ عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 16541 اگر بشه تاثیرات بدی روی بچه داره؟ولی آخه قبلا که فضای مجازی نبوده مادر پدرهای ماها چه جوری از این چی ... فضاي مجازي نبوده اما اينارو هميشه علما ميگفتن و قديميا خيلي بيشتر اعتفاد دارن 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
najvayedel مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5304 صدقه بدی نحسی ایام قمر در عقرب میره گذشت دیگه از قمر در عقرب😢بجز قمر در عقرب بازم در ساعات نهی شده بوده زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله
najvayedel مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5304 فضاي مجازي نبوده اما اينارو هميشه علما ميگفتن و قديميا خيلي بيشتر اعتفاد دارن پس برم آب زرشک و زعفران بخورم 😭که نگیره زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله
سپیدس عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4320 گذشت دیگه از قمر در عقرب😢بجز قمر در عقرب بازم در ساعات نهی شده بوده خب صدقه رفع نحسی میکنه
گندم_خانم_ عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 16541 پس برم آب زرشک و زعفران بخورم 😭که نگیره نه بابا صدقه بده اسفندم دود كن چه معلوم كه امشب بگيره بخادم با اينا نميره خيلي معتقدي فردا اورژانسي بخور 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
گندم_خانم_ عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 16541 پس برم آب زرشک و زعفران بخورم 😭که نگیره بعدم امشب قمر در عقرب نيست 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
najvayedel مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5304 نه بابا صدقه بده اسفندم دود كن چه معلوم كه امشب بگيره بخادم با اينا نميره خيلي معتقدي فردا اورژانسي ... امشبو نمیگم ۲۹ و ۳۰ خرداد رو میگم هم قمر در. عقرب بود . هم سفر بودیم . هم بین الطلوعین بودینی همه فاجعه ها کنار هم جمع😢 زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله