2777
2789

واسه ما از اول تیر تا اخر شهریور ثبت نام میکردن. کارت ملی وشناسنامه پدرومادر. شناسنامه فرزند کارت واکسن بچه

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آها میدونین چیا میپرسن؟چیا با بچم کار کنم؟

یادمون نیس فقط یادشه رنگارو پرسیدن و یه رنگ امیزی ساده و چندتا عکس نشون دادن گفتن اینا چیه، چون مادر و از اتاق بیرون میکنن نمیذارن کسی پیش بچه باشه یه ۲۰دقیقه ای طول کشید سوالاشون و تست شنوایی و قد و وزن و این چیزا

باز سرچ کن شاید بقیه سوالا رو گفته باشن

پس اگه نداره الکی استرس نگیرم؟

نه والا من همین سال پیش پسرمو فرستادم پیش2اگه سنجش میداشت که میگفتن بعدشم پیش دبستانی برای اماده شدن واسه دبستانه بچه چیزی بلد نیست چی میخوان ازش بپرسن!! احتمالا کاربر دیگه فکرکرده کلاس اولو میگین که گفته سنجش داره. 

نه والا من همین سال پیش پسرمو فرستادم پیش2اگه سنجش میداشت که میگفتن بعدشم پیش دبستانی برای اماده شدن ...

آره احتمالا

میگم واسه سال اول چیا از بچه آزمون میگیرن؟حدودی هم بگین ممنون میشم

آره احتمالامیگم واسه سال اول چیا از بچه آزمون میگیرن؟حدودی هم بگین ممنون میشم

شمارش اعداد رو میپرسن تا10بلد باشه بگه کافیه. رنگهارو بشناسه. شباهتا وتفاوت ها. اسم خودش واینکه چند سالشه.خانوادش چند نفرن، بدو بدو کنه لی لی بره. یه شعر بخونه.تلفظ کلمات رو میپرسن اما تو این خیلی سخت نمیگیرن پسر من تلفظش خوب نیست ولی قبولش کرد فقط گفت باهاش تمرین کن بتونه بهتر بگه.بیشتر سوالاشون همون مباحث پیش دبستانه که باهاشون کار میشه. اگرم خدایی نکرده دفعه اول  رد بشه میگه برین چند ماه دیگه واسه باردوم بیاین

2810