2777
2789
عنوان

وام دو برابری مهر ایران

762 بازدید | 22 پست

سلام دوستان عیدتون مبارک 🥰🌼🍃

من آبان ۱۴۰۲ توی بانک مهر ۶۰ تومن گذاشتم و دوماه بعدش ۱۲۰ تومن وام بهم دادن حالا بازم می‌خوام بگیرم شنیدم که این طرح رو دیگه برداشتن و دوبرابر نمیدن😐 خواستم بدونم راسته؟ شما آخرین بار کی وام دوبرابری گرفتی؟🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا مهر من پارسال گذاشتم ۶ ماه هم موند بعد ۹۰ درصدشو دادم چرا حدایی دروغ میگین

عزیزم شعبه شما نداده دلیل نیست من دروغ بگم برای جهازم پول گذاشتم دقیقا ۱۲۰ تومن داد😶راحت تهمت میزنید

عزیزم شعبه شما نداده دلیل نیست من دروغ بگم برای جهازم پول گذاشتم دقیقا ۱۲۰ تومن داد😶راحت تهمت میزنی ...

بله درسته ، منم ۲۵ گذاشتم دوسال پیش، ۵۰ بهم داد و اون ۲۵ بلوکه کرد 

نمیدونم طرحشو برداشتن یانه ،جدیدا شنیدم سه برابریش هم میدن 

بله درسته ، منم ۲۵ گذاشتم دوسال پیش، ۵۰ بهم داد و اون ۲۵ بلوکه کرد نمیدونم طرحشو برداشتن یانه ،جدیدا ...

بله منم تا دی پارسال دوبرابر وام گرفتم ولی شنیدم طرحشو برداشتن بفیه فکر میکنن دروغ میگم🤭

عزیزم شعبه شما نداده دلیل نیست من دروغ بگم برای جهازم پول گذاشتم دقیقا ۱۲۰ تومن داد😶راحت تهمت میزنی ...

وا مگه ب شعبه اس🤣🤣🤣🤣 بانک ها سراسری و لین بانک هم اینترنتی وام دهی اش ب شعبه نیست

عزیزم ، شماکه میخای خونه بخری، اگر درامدت میرسه، برو وام مسکن زوجین بردار

وام زیاد برداشتم فکر نکنم بتونم از پس قسطهاش بربیام😟شما خبر دارید قسطی چقدره؟

وا مگه ب شعبه اس🤣🤣🤣🤣 بانک ها سراسری و لین بانک هم اینترنتی وام دهی اش ب شعبه نیست

بله عزیزم با توجه به بودجه و شرایط اون بانک بهت وام میدن اگر باور نداری برات عکس بفرستم ببینی😑😐

2810