2777
2789
من رفته بودم دکتر دکتر خودش گفت چتونه اورژانسی میخورید راحت بیایید دستگاه بزارید تا چندسال راحت باشی ...

من تا حالا یدونه اورژانسی یا ال دی هم نخوردم اصلا نمیدونم چه شکلیه من تو شیردهی هستم تو شیردهی پریود نمیشم تازه یکماه بود شده  بودم قصد هم داشتم برم دستگاه بذارم ماما ی بیرون گفت تو پریودی باید بیای بذارم که نشدم ازمایش دادم و باردارم

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
شما نخوردی ؟؟؟؟من خواهرم با رازیانه سقط کرد. و زعفرون

نه من رحمم قویه میدونم که با دمنوش و غیره سقط نمیشه تا حالا بارداری ریسکی و خطری نداشتم 

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روش باید نوشته باشه فایزر .. اون اصله

میبخشید من زیاد سوال هم پرسیدم از شما اما این سوالم رو جواب ندادین 

فقط زیر زبونی خوردین یا واژینال هم گذاشتید؟

من تا حالا یدونه اورژانسی یا ال دی هم نخوردم اصلا نمیدونم چه شکلیه من تو شیردهی هستم تو شیردهی پریود ...

به حرف ماما و بهداشت گوش نده برو پیش دکتر سعی کن بری مطب واسه مصرف قرص برو بگو تهیه کردم نشونش هم بده

مطمئن باش کمکت میکنن و بعدش هم واست دستگاه میزاره وقتی ببینه اینقدر مصممی

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخور اگه من داشتم تاالان همش خورده بودم. 😭

میترسم عزیزم بحثم هم دردش نیستا دلم به سقط نیست متاسفانه مجبورم  اخر هفته رو بهونه کردم 

به حرف ماما و بهداشت گوش نده برو پیش دکتر سعی کن بری مطب واسه مصرف قرص برو بگو تهیه کردم نشونش هم بد ...

ینی قرصمو ببرم پیش ماما زیر نظر اون مصرف کنم؟ 

ینی قرصمو ببرم پیش ماما زیر نظر اون مصرف کنم؟

برو پیش دکتر زنان 

ماما رو بیخیال شو

بگو باردارم نمیخوام شما توصیه میکنید قرص مصرف کنم اگه دیدی موافق بعد قرص و نشون بده بگو چجوری مصرف کنم

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برو پیش دکتر زنان ماما رو بیخیال شوبگو باردارم نمیخوام شما توصیه میکنید قرص مصرف کنم اگه دیدی موافق ...

دکتر زنان مگه همون ماما نیست عزیزم منظورم مامای خصوصیه مطبای خیابون بوعلی

نمیتونم اسمشو معرفی کنم تعلیق میشم متاسفانه یه ورق ۵ میلیون خریدم

من از یه خانوم تو اصفهان خریدم 2800خودشم کامل پشتیبانی کرد

شمارشو می‌ذارم شاید ب درد بخوره

09032301800

سلام گلم چ کردی

سلام دو روز پیش با قرص سقط کردم فعلا خونریزی در حد پری دارم تموم بشه میرم سونو بقابا

سلام گلم ببخشید چجوری مصرف کردی. چندتا زیر زبونی گذاشتی؟؟

یدونه زیر زبونی بعد هر یه ساعت یدونه شیاف تا پنج تا قرص 

پنج هفته