2777
2789
برای منم قلبش تشکیل نشده بود و منم همین تاپیک رو زدم . تمام گیاهان دارویی رو خوردم کیلو کیلو زعفران ...

من ۹۷پریود میشدم اون برج ...تا دیشب بی بی زدم مثبت بود اخه میگم الان هفتم پایینه شاید راحت سقط،بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسپند از کدوم؟؟؟

از این ساده ها که دود میکنن

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
شما حالت بد شد؟

من بچه ام ایست قلبی کرده بود و دور جنین رو کلا خون گرفته بود و خونریزی داشتم شرایطم خیلی فرق داشت با شما و فقط یکم حالت غش داشتم که همش آب آناناس میخوردم که قدم نیوفته

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جاریم خود خواسته سقط کرددکتر بهتر گفته بود چه دلی داری نگفتی تو خونه سکته میکنی؟بقایا هم براش موند ت ...

خیلی بده آدم همیشه دلش پیش اون بچه اس که اگه الان بود چیکار میکرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بچه ام ایست قلبی کرده بود و دور جنین رو کلا خون گرفته بود و خونریزی داشتم شرایطم خیلی فرق داشت با ...

عزیزم چقدر سخت بوده نه مال من قد یه نخوده هنپز قلبش تشکیل نشده تو همین تاپیکای نی نی سایت خوندم بعد خوردن قرص باید یه چیز مثل جیگر یه چیز مثل گوشت کوچیک دفع کنی بعد از خونریزی هم بری سونو بقایا بدی  

من فورا بعدش دستگاه میذارم 

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
من سومی رو هم می‌خوام شوهرم پاشو کرده تو ی کفش که نمیخوام و دوتا بسمونه بدو بدو قرص گرفته

بگو استفاده کردم و نکن بعد برو دستگاه بزار الان یکم شل کردن و راحت دستگاه میزارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی بده آدم همیشه دلش پیش اون بچه اس که اگه الان بود چیکار میکرد

دقیقا 

شما چند هفته سقط کردی؟

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
بگو استفاده کردم و نکن بعد برو دستگاه بزار الان یکم شل کردن و راحت دستگاه میزارن

متوجه نشدم 

قرص رو استفاده نکنم؟

قورت بدم؟؟

بجوشون دم بکشه زیرشون کم کن بعد آبشو سرد شد بخور

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
عزیزم چقدر سخت بوده نه مال من قد یه نخوده هنپز قلبش تشکیل نشده تو همین تاپیکای نی نی سایت خوندم بعد ...

اول بچه میاد بعد جفت بعد اون چیزهایی که مثل جیگره و فرداش برو سونو بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40