2777
2789
خون ریزیش خیلی شدیده؟منم ببخشید عمدا میخام سقط کنم دوتا بچه کوچیک دارم. داغوونم. قرص میخام از بازار ...

پس چرا میگی قلبش تشکیل نشده🙁🙁🙁🤔

فریب اذهان عمومیمون میدی

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هارو نمیتونم جایی بفرستم ب کسی نگفتم باردارم اتفاقا قصد داشتم عصر بخورم که دردش شب شروع شه دخترم ...

نه این کارو نکن حالت بد بشه اون وقت نمیتونی کاری بکنی 

دکتر خیلی منو ترسوند 

هیچی کم از یه زایمان طبیعی نداره تصور کن میتونی جلوی جیغ زدن هات رو بگیری تا بچه بیدار نشه

تو روحیه بچه تاثیر میزاره

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چی بگماستفاده خود قرص هم خطر جانی افت ضربان قلب و ... داره خطرناکه

اینو راست میگه جاری من میخواست سقط کنه مثل اینکه قرص خورده بود نیوفتاده بود بچه مشکل پیدا کرده بود بیمارستان ی قرص ساده نداشته گفته تا ۱۴ هفته باید صبر کنی قشنگ تا سه ماهگی بچه طفلک صبر کردن و بستری شد کورتاژ کرد رحمش هم دراوردن

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
نه این کارو نکن حالت بد بشه اون وقت نمیتونی کاری بکنی دکتر خیلی منو ترسوند هیچی کم از یه زایمان طبیع ...

اخه من ۵ هفتمه خیلی کوچیکه سر زایمان طبیعی جیغ نزدم که سر سقط بزنم که🤦🏻‍♀️

چای زنجبیل بخور جوشونده اسپند بخور برو عطاری چنتا گیاه مخصوص سقط هست اونا رو بگیربجوشون بخور طناب بزن پله بالا پایین کن آناناس هم خوبه جوشونده جعفری تازه بخور 

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔

جاریم خود خواسته سقط کرد

دکتر بهتر گفته بود چه دلی داری نگفتی تو خونه سکته میکنی؟

بقایا هم براش موند تا نزدیک مرگ رفت

هنوز گریه می‌کنه برا بچه ای که سقط کرد بنده خدا

دو تا داشت سومی و نمیخواست

جاریم خود خواسته سقط کرددکتر بهتر گفته بود چه دلی داری نگفتی تو خونه سکته میکنی؟بقایا هم براش موند ت ...

من سومی رو هم می‌خوام شوهرم پاشو کرده تو ی کفش که نمیخوام و دوتا بسمونه بدو بدو قرص گرفته

برای منم قلبش تشکیل نشده بود و منم همین تاپیک رو زدم . تمام گیاهان دارویی رو خوردم کیلو کیلو زعفران . آخرش خونریزی شدید کردم در حد مرگ ۱۵ دست لباس عوض کردم . بی هوش شدم آخرش . رفتم بیمارستان با آمبولانس اونجا کورتاژ اورژانسی شدم . دکتر گفت از شدت خونریزی ممکن بوده بری تو کما. اینا رو گفتم که بدونی بری از اول پیش دکتر خیلی بهتره 

اخه من ۵ هفتمه خیلی کوچیکه سر زایمان طبیعی جیغ نزدم که سر سقط بزنم که🤦🏻‍♀️

من هم ۲۰ هفته سقط داشتم هم ۹ هفته هم ۳۸ هفته بچم به دنیا اومد همش مثل هم بود فقط تایم هاش فرق می‌کرد

دهانه رحم میخواد باز بشه و اون خودش درد داره

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40