2777
2789
عنوان

چطور فهمیدین باردارین؟؟

689 بازدید | 18 پست

علائم تون چی بود و چقدر عقب انداختین

بی بی چک زدین یا مستقیم بعد از عقب انداختن رفتیم آزمایش؟

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از علائم نفهمیدم چون تو اقدام بودم..سه روز عقب انداختم بی بی چک زدم که مثبت شد

یعنی هیچ علائمی نداشتین؟

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹
بیبی

میشه بیشتر توضیح بدین؟ علائم تون چی بود چند روز عقب انداخته بودین؟

میشه بیشتر توضیح بدین؟ علائم تون چی بود چند روز عقب انداخته بودین؟

بله چشم

عرضم به حضورتون که

فک میکردم این ماهم نگرفته و درد پریود داشتم مثل ماه های قبل

پد گذاشتم گفتم الان پریود میشم

نشد هرچی صبر کردم

بیبی زدم مثبت شد

پنجمین ماه اقدام 

رفتم از دادم جوابش اومد ۱۰ !

دو روز بعد ۵۰

هفته بعد ۳۰۰

بله چشمعرضم به حضورتون کهفک میکردم این ماهم نگرفته و درد پریود داشتم مثل ماه های قبلپد گذاشتم گفتم ا ...

از بعد از

فقط نفخ داشتم و همون دل‌درد پادرد پریود

و اینگونه شد ک مامان شدیم 😄

بله چشمعرضم به حضورتون کهفک میکردم این ماهم نگرفته و درد پریود داشتم مثل ماه های قبلپد گذاشتم گفتم ا ...

مرررسیبی😍

خواهش میکنم گلم.ایشالا زودی مامان میشی

ممنوووم ان شاالله التماس دعا🥺💚

یعنی هیچ علائمی نداشتین؟

شدید بیحال بودم سرگیجه نمیتونستم سرپا وایسم ظرف بشورم غذا درست کنم کارای خونه کنم دو روز قبل موعد بی بی مثبت شد 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از بی حالی رو ب موت بودم

پریودم عقب افتاد

بیبی زدم که کلا خراب بود شانس من😂 اصن چیزی نشون نداد

بعد آزمایش دادم دیدم نی نی دارم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

من قاعدگیم کلا نامرتب بود بخاطر همین اصلا فکرشم نمیکردم 

از همه غذاها بدم اومده بود . ۲ تا قاشق میخوردم حالت تهوع میگرفتم . فک میکردم مسموم شدم رفتم دکتر آزمایش نوشت مشخص شد باردارم بعد باور نکردم رفتم سونوگرافی گفت مبارکه قلبشم تشکیل شده 😀

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...