2777
2789

بچمم بدغذاس اصلا هیچی نمیخوره از دوماه پیش که دندون دراورده اینجوری شده هیچی نمیخوره فقط نون خالی گاهی میخوره و موز غیر این دوتا هیچی نمیخوره، داشتم بهش غذا میدادم نمیخورد زد کاسه ارو چپه کرد من یه لحظه جنون بهم دست داد زدم رو پا بچم 😭اون لحظه اصلا دست خودم نبود ، الان خوابه دلم میخواد بیدارش کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از عمد نکردی هیچکس به اندازه یه مادر به فکر بچه اش نیست فقط یه وقتایی آدم بخاطر فشاری که سرشه کنترلشو از دست میده شما هر وقت حس کردی عصبی شدی برو یه لیوان آبی بخور و از اون کوچولو دور شو تا آروم بشی 🤍

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
ده ماهشه، میترسم ضعیف بشه اخه روز به روز لاغرتر میشه

دکتر بردی؟

قد و وزنش رو چک کردی؟

شیر مادر یا شیر خشک کمتر بده تا گرسنه باشه غذا بخوره

سیب زمینی بپز بزار جلوش، خودش بخوره

تو فقط کنارش بشین

بچه ها متوجه رفتار ما میشن

دکتر بردی؟قد و وزنش رو چک کردی؟شیر مادر یا شیر خشک کمتر بده تا گرسنه باشه غذا بخورهسیب زمینی بپز بزا ...

دوماهه نبردمش اره قد و وزنش خوب بود ولی چندوقت پیش بردمش بهداشت گفت وزنش اومده زیر نمودار احتمالا بخاطر دندونشه، باید وقت بگیرم ببرمش دکتر، اخه میترسمم ببرم دکتر یه فامیلامون بچش بدغذابود برد دکتر اشتها اور به بچه دادن طفلک الان اضافه وزن خیلی بالایی داره 

دکتر بردی؟قد و وزنش رو چک کردی؟شیر مادر یا شیر خشک کمتر بده تا گرسنه باشه غذا بخورهسیب زمینی بپز بزا ...

اتفاقا دیروز سیبزمینی گذاشتم جلوش اصلا نخورد فقط له کرد مالید به زیر اندازش 

دوماهه نبردمش اره قد و وزنش خوب بود ولی چندوقت پیش بردمش بهداشت گفت وزنش اومده زیر نمودار احتمالا بخ ...

اشتها آور به بچه انقدی نمیدن

تو پیش دکتر همیشگیش ببر

یا تو نت سرچ کن یه دکتر خوب پیدا کن

اتفاقا دیروز سیبزمینی گذاشتم جلوش اصلا نخورد فقط له کرد مالید به زیر اندازش

عیبی نداره

بازی میکنه، کم کم هم یاد میگیره بخوره

آدم گرسنه باشه میخوره عزیزم

فقط تو سعی کن اصلا جلوش خودت رو ناراحت و عصبی نشون ندی

2810