2777
2789
عنوان

از مادرشوهراتون چه خبر؟ نگرانشون شدم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توام زیر زمینی؟؟؟؟؟زیر زمین خیلی سخته زندگی

نه من دورم

از لحاظ تنفر گفتم

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

چند روز پیش زنگ زدم گف خارسوت مرد گفتم خدا رحمتش کنه قطع کردم ،با پسرش دعوا کرده بود من خر زنگیدم عذ ...

خارسو چیه؟

نکنه ما هم یه روز مادرشوهر شیم این شکلی بشیم😳😂

چقدرررر ....نمیخوام توهین کنم ولی خیلی ...ه😑فوضول

اره 🥺 نمیدونی این دو سال اینجا چی کشیدم خواهر …. همسر منم گوش نمیکنه از اینجابریم بخدا خسته شدم حتی روحیم انقد ب هم ریخته اصلا دوست ندارم این خونه رو تمیز کنم مرتب کنم انقد ک توش خاطرات بد دارم

کجا میره؟؟؟؟؟

ایتا 🤣🤣🤣🤣🤣

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 
دوران سلطنت عروسه😎

ارههععع حسااابی 😁😁😁

به مامانم میگم واقعا همینه که میگن دختر زود ازدواج نکنه چون تجربه نداره 

من 19 سالگی ازدواج کردم خب دهه شصتی هم هستم مثل 19 ساله های الان نبودم 😅😅😅آروم مظلوم بیزبون بی سیاست 

همه بلایی سرم آوردن 

ولی خب سنم که رفت بالاتر فهمیدم اوضاع از چه قراره 😅😅😅الان جرات نمیکنن هیچ کدومشون جیک بزنن جلوم 😁😁😁

کاش مادرشوهر خواهر شوهر اینقد عروس رو اذیت نکنن که عروس مجبور بشه اینقد گارد بگیره مقابلشون 

خوبه🥰طفلی یه کم مریض احواله پاهاش درد میکنه انشالله رودی خوب بشه

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

الان توانش نداریمتا ۶ماه دیگه جا ب جا میشیمخسته شدم از بس قیافه نحسشو دیدم

حالا خوبه شوهرت پشتته چ خوبه ک ۶ ماه دیگ جا ب جا میشین😍😍 برای منم دعا کن باشه خواهر من فقط منتظر ب معجزم سرهمسرم ب سنگ بخوره ب خودش بیاد از اینجا بریم ب حرفم گوش نمیکنه ک نمیکنه

2810