2777
2789
عنوان

دهنم مزه خون میده هرکاری میکنم‌نمیره حالم خیلی بده😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1927 بازدید | 38 پست
سلام عزیز دلم خواهش میکنم ،انشالله حالت بهتر میشه نور گوشی باعث سردردتم میشه و اینا طبیعیه تحمل کن ...

نمیدونم هست یانه گفتن دوتا کیسه آب هست ولی ی جنین چون گفتن وزنش زیادع و نرمال نیست جنین ه پنج هفته انقدر وزن داشته باشه بعد آزمایش گفتن دوتا کیسه آب هست ولی یک جنین ی کیسه آب خالیه تشکیل شده ولی جنینی داخلش نیست

ی کیسه آب داخلش جنین هست

دوغ که میخورم‌حالت تهوع ام میره

فرآورده های گوسفندی رو اصلا نمیتونم‌نگاه کنم الان مادرشوهرم زنگ زده بود گفت برو پایین از یخچال گوشت بردار بزار بیرون یخش باز بشه تا من بیام شام درست کنم واسه مون با گریه و الله و دستکش و دماغ بستن تونستم برم بردارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم هست یانه گفتن دوتا کیسه آب هست ولی ی جنین چون گفتن وزنش زیادع و نرمال نیست جنین ه پنج هفته ا ...

الهی فداتم انشالله ک خیره ،غربالگری و اینا بری مشخص میشه

اها پس نمتونی بخوری دیگه قرص ضد تهوع بخور ،استراحت کن مواظب خودت باش

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...

سلام عزیزم مرسی که پرسیدی دورت بگردمببخشید دیر جوب دادم حالم خوب نیست اصلا نمیتونم وشی دستم بگیرمهمش ...

عزیزم میگن تو بارداری انبه نباید زیاد بخوری چون خیلی گرمه و دور از جونت خطر سقط داره حواست باشه زیاد نخوری انبه