2777
2789
خوش به حالتون عزیزم؛ والا ما صد برابر بدتر از اون سرمون آوردند زیارت عاشورا با علقمه چننند سال خوندی ...

زن عموم و دخترش بختمو بسته بودن من نمیدونستم ، از ۱۲ سالگی خواستگار داشتم در ۲۷ سالگی برای اولین بار رفتم پیش یه دعانویس قرآنی حرفه ای و گفت بختتو بستن ۲ تا زن از فامیلای پدری ( از فامیلای مادری نیست ) یکیش باتو همخون نیست یکیش هست و هر دو زن هیکلی و سیاهن با چشمای درشت { زن عمو بزرگم و دختر بزرگش این شکلین بقیه ی خواهر برادراش همه سفیدن حتی اون یکی زن عموهام و بچه هاشون همه سفید پوستن } 

دست زنداداشمم که سال ۱۴۰۰ قطعی قطعی واسم رو شد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زن عموم و دخترش بختمو بسته بودن من نمیدونستم ، از ۱۲ سالگی خواستگار داشتم در ۲۷ سالگی برای اولین بار ...

عزیزم بالاخره ازدواج کردید؟ من هم ۴٠ به بالا هستم و موقعیت اجتماعی خوب و تحصیلات عالی  و.... هم دارم خودم دارم از تعجب شاخ در میارم چطور تا حالا مجرد موندم خواستگارهای خیلی خوبی هم داشتم نکه من نخوام اصلا جور نمیشه...
این قسمت رو متوجه نشدم عزیزم:  «بهم گفت خیلی خوبه به همه ی کارهات می ارزه»

دست زنداداشتون چطور رو شد؟

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
عزیزم بالاخره ازدواج کردید؟ من هم ۴٠ به بالا هستم و موقعیت اجتماعی خوب و تحصیلات عالی و.... هم دارم ...

یه چیزی هم فهمیدم در حدود ۷ _ ۸ ماه پیش اتفاقی ارتعاش نام رو تو گوگل دیدم بخش تصاویر بعد رسیدم به برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام ( زدم روش ارجاع داد به برنامه ی بازار از اونجا نصبش کردم و قسمت دوم اون برنامه بررسی ارتعاش اسم ( اسم شخص و والدین رو وارد میکنی تا ببینی اسم شخص در چه دسته ای هست بهترین اسم اسمیه که در دسته ی اشرافی باشه که بهترینش دسته ی اشرافی ، طبقه ی عالی هست ( بعدش دسته ی اشرافی ، طبقه ی معمولی )

بدترین اسم اسمیه که در دسته ی حادثه ساز باشه که بدترینش دسته ی  حادثه ساز ، طبقه ی عالی است ( بعدش دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی معمولی ، بعدش دسته ی حادثه ساز ،طبقه ی متضرر ) 

در اون برنامه گفته بود کسانی که اسمشون در دسته ی حادثه ساز " یا حادثه آفرین " باشه ( تمام طبقات ) معمولا در یکی از این حوزه ها شکست میخورن ازدواج یا اشتغال یا سلامتی و غیر ممکنه در یکی از این حوزه ها شکست نخورن ،،، یا یک بیماری را تا مدتهای زیادی با خود یدک میکشند یا اگر سالم باشند در جوانی جوانمرگ میشوند " اکثرا تصادف " خ.و.د ک.ش.ی  ،،، به زندان افتادن ،،، نازایی ،،، ام اس ، سرطان یا بیماریهای مزمن دیگه ،،، اعتیاد ( معتاد ، نه فروشنده ی کلان ) ،،، خیانت ( بهش خیانت بشه ) ،،  تجاوز ( بهش تجاوز بشه ، نه متجاوز ) ،،، قتل ( مقتول یعنی ) و غیره در دسته ی حادثه ساز یا حادثه آفرین : بسیار بسیار بیشتر دیده میشود حتی گرفتار موجودات ماورایی مثل جن مزاحم و جن عاشق میشوند و در مرتبه ی شدیدتر به تسخیر جن در می آیند 

برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد : 

اسم شخص و والدین ( هر ۳ اسم‌ ) : ملاک اسم مستعار هست ( چه در شناسنامه آمده باشد چه نباشد و اسم شناسنامه ای اگر صدا نزنند تاثیری ندارد و اسم مستعار {{ آنطور که صدا می زنند ( یعنی آنطور که صدا می دهد ) نه آنطور که نوشته میشود ===

=== مثلا الهه صدای الاهه میده اما ه آخر صدای ه نمیده بلکه صدای   ِ  میده و   َ    ِ    ُ  چون مصوت هستند صامت " حروف الفبا " نیستند له تنهایی حساب نمیشن مثلا الهه میشه الاهه اما ه آخر صدای ه نمیده بلکه صدای  ِ   میده یعنی الاهِ ( جای الهه الاه را وارد میکنیم ) ، سمانه میشه سمانِ ( سمان را وارد میکنیم ) ، کاوه میشه کاوِ ( کاو را وارد میکنیم ) ، مستانه میشه مستان ، رقیه میشه رقَّیِّ ( جای رقیه رقی را وازد میکنیم ) ، حانیه میشه هانی یِ ( هانیی را وارد میکنیم ) ، هانیه میشه هانی یِ ( هانیی را وارد میکنیم ) ، فریده میشه فریدِ ( فرید را وارد میکنیم )  ،،،،، گچپژ حذفه حساب نیست مثلا پری میشه ری ، پژمان میشه مان ، مژگان میشه مان ، گلاب میشه لاب ، گلچهره میشه لهره ( اما در این برنامه ه آخر تلفظ نمیشه لهره میشه لهر ) ،،،،،،

* در میان غیر عرب زبانان ض ذ ظ همون ز تلفظ میشه مثلا کاظم میشه کازم ، ابوالفضل میشه ابلفزل ، ح همون ه تلفظ میشه محمد میشه مهمد حمید میشه همید حسن میشه هسن حسین میشه هسین ، غ ق تلفظ میشه غلام میسه قلام ارغوان میشه ارقوان ، ث و ص همون س تلفظ میشه ثریا میشه سری یا ، ع الف تلفظ میشه علی میشه الی ، عالیه میشه آلی یِ ( جای عالیه آلیی را وارد میکنیم ) ، عاطفه میشه آتفِ ( جای عاطفه آتف را وارد میکنیم ) ، ط ت تلفظ میشه فاطمه میشه فاتم ،

در میان ترک زبانان میان خودشان مثلا به رباب میگن روباب ابجد کبیر روباب ( روباب را وارد میکنیم ) ، به حسین میگن حوسِن ( اما در این برنامه هوسن را وارد میکنیم ) ، به رقیه میگن روقَّیَّ ( جای رقیه روقی را وارد میکنیم ) ،