2777
2789

چرا باید نگه داشته بشه و فلسفه اش چیه؟ 

شما نگه داشتید؟ 

برای ازدواج مجدد به این سرعت منظورم نیستااا ، دعوام نکنید. 

کلا میخوام بدونم رعایت کردین؟؟

چه اهمیتی داره....

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فلسفه بارداری و اینا بوده فک کنم

خب قبل طلاق ک آزمایش میگیرن و معلومه باردار نیست خانم. 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
سرچ كني اطلاعات خوبي به دست مياري

اگه حوصله نداری چرا میای تاپیک 

اطلاعاتم کامله

خواستم نظر شمارو بدونم

همین الان از شوهرم‌پرسیدم ، اینو گفت : 

عزیزم‌این‌حکم قرآنه   

یکی از دلایلشم یه قسمتی جهت اینکه زن باردار نباشه و بعدا بحث نسب و ارث پیش نیاد ،

یکی دیگه اینکه امکان برگشت وجود داشته باشه 

یکی دیگه اینکه یه سری بیماری ها و میکروب ها از بین برن تو اون‌مدت 

شاید یکی از دلایلش اون عوامل روانی برای زن باشه ، که بی نهابا وارد رابطه جدید نشه 

و خیلی دلایل دیگه که بر ما نامعلومه 

تند تند تایپ کردم 😄

زود ازدواج کردن ضایعه چه برای مرد چه برای زن انگار طرف اختیار بند تنبونشو نداره

زیرقولت‌نزن(ان‌العهدکان‌مسئولا)نه‌بترس‌ونه‌غمگین‌شو(ولاتخافی‌ولاتحزنی)برای‌خواسته‌ات‌تضرع‌کن(اذتستغیثون‌ربکم‌فاستجاب‌لکم)آدمای‌مذهبی‌رومسخره‌نکن(الذین‌کفرواکانوامن‌الذین‌آمنوایضحکون)برای‌گناهت‌طلب‌آمرزش‌کن(وماکان‌الله‌معذبهم‌وهم‌یستغفرون)نمازروترک‌نکن(واضاعواالصلاة‌واتبعواالشهوات)ازتفریط‌بیشترازافراط‌بترس(یاحسرتی‌ع‌مافرطت‌فی‌جنب‌الله)به‌آوازه‌ومقام‌توجه‌نکن(قال‌الذین‌کفرواللذین‌آمنواای‌الفریقین‌خیرمقاماواحسن‌ندیا)زندگی‌روبه‌بازی‌نگیر(وماخلقناالسما‌الارض‌ومابینهالاعبین)بازنان‌پنهانی‌دوست‌نشو(ولامتخذات‌غیراخدان)هرکارمیخوای‌بکن‌امااینوبدون(اعملواماشئتم‌انه‌بماتعملون‌بصیر)داستان‌خضر(۶۵-۸۲کهف)وداستان‌قارون(۷۶-۸۲قصص)خیلی‌قشنگن‌بخون،هروقت‌حالت‌بدبود‌قران‌روبازکن‌تواون‌صفحه‌حتماکلمه‌ای‌رومیبینی‌که‌یه‌نشونه‌باشه‌برات🌈
آقایون عده طلاق دارن ک من داشته باشم...ولی بحث اینه ک توی این مدت مشخص بشه ک باردار هستی یانه...که ا ...

بله ولی اون مال زمان قدیم بوده 

الان باید حتما برای محضر آزمایش عدم بارداری برد 

پس چرا دیگه عده نگه داریم

اگه حوصله نداری چرا میای تاپیک اطلاعاتم کاملهخواستم نظر شمارو بدونم

حوصله ك دارم.ولي دلم نميخواد بدون منبع صحبت كنم

پس شمارو ارجا دادم تا اصولي جواب سوالت رو بگييري.

شما احتمالا حوصله نداري🙃

💕

همین الان از شوهرم‌پرسیدم ، اینو گفت : عزیزم‌این‌حکم قرآنه یکی از دلایلشم یه قسمتی جهت اینکه زن با ...

شوهرت شغلش چیه؟ روحانیه؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
همین الان از شوهرم‌پرسیدم ، اینو گفت : عزیزم‌این‌حکم قرآنه یکی از دلایلشم یه قسمتی جهت اینکه زن با ...

ببخشید شوهرتون وکیل یا روحانی هستن؟ 

بله درسته ولی مثلا من میدونم نه باردارم نه بیماری دارم نه امکان برگشت هست .دیگه چرا عده نگه دارم؟