2777
2789
عنوان

دربند،درکه،فرحزاد، کدومششششش؟

191 بازدید | 28 پست

بچها من ماه اینده سفر یک روزه دارم به تهران کدوم این ستا بهتره برم؟ تاحالا تهران برای تفریح نیومدم میشه راهنمایی کنید

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
من به شخصه دربند رو خیلی دوست دارم و بنظرم دربند انتخاب خوبیه 🥲

فرقشون چیه باهم ؟

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
2804
جمعه درکه بودیم،هواش عالی بود،غذاش گرون

مثلا چه درحد؟ شما چی خریدی و چقدر شد هزینه

همششش

دربند 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
2805
همشششدربند

یکم توضیح میدی تاحالا نرفتم 

چیا داره برای تفریح 

شلوغه؟

دسترسی از طریق مترو داره؟ 

ظهر هم باز هست؟

تا یک ماه آینده هوا خوبه؟

اگه اهل پیاده روی هستی و سربالایی رفتن برات سخت نیست ، دربند و درکه ، اگه میخوای راحت تر باشه مسیرت ، فرحزاد ، اما جاهای دیگه هم هست که بتونی بگردی تو تهران ، پاساژای خوب ، فضای سبز خوب 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
آهانآخه مشهدهم هفت حوض داره گفتم شاید همشهری‌ایم🤣

باباااا

چه باحال

سعادت نداشتیم همشهری باشیمم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  مخالف و برعلیه اکیپ سوگولی های سایت😒😒

2801