2777
2789

کلی مشکل و بدبختی دارم بگید دریغ نکنید لطفا کامل توضیح بدید چ نذری خوندید و چند روز خوندید 

تو رو خدا یه صلوات هم  لطفا بفرستید گرفتاریا و مشکلاتم حل شه😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

هیچی صبر کردم تا حل شد.........باید خدا خودش بخاد

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم منتظر حاجت رواییم ..دائم در حال ذکر و دعا...تاپیک یکی مونده ب آخرم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
😭😭😭💔

دست رو دلم نزار که امشب دلم خیلی پره

چرا من همیشه به طور آدمای بد میخورم

در صورتیکه دست هزاران نفرو گرفتم

عزیزم یک نصیحت به تو

با وجود اشغالایی که دور ماها هستند

دیگه نوبت به خدا نمیرسه

نتیجه گرفتی؟

هنوز ن ان شا الله ک میگیرم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
انشالله عزیزم به زودی زودد

ممنون عزیزم