2777
2789

قلب بچه خودم تشکیل شده شده ولی سه تا از نزدیکانم تو ۶ ماه گذشته به خاطر این موضوع سقط شده بچه هاشون 

کسی تجربه ای داره دلیل شو میدونه؟

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا امروز درباره همین میخوندم

کانال سرچ کن الان میزارم

لایک کن چقدر میگن سقط نکنین اینا الکی میگن 

درجوانی پاک بودن شیوه ی پیغمبریست ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزگار
دقیقا امروز درباره همین میخوندمکانال سرچ کن الان میزارملایک کن چقدر میگن سقط نکنین اینا الکی میگن

چه الکی وقتی قلب تشکیل نشه رشد متوقف میشه دیگه نمونش خودم تازه کورتاژ کردم الکی میزاشتم جنازه بمونه تو شکمم

دقیقا امروز درباره همین میخوندمکانال سرچ کن الان میزارملایک کن چقدر میگن سقط نکنین اینا الکی میگن

دوتاشون خودش سقط شدن ولی فهمیدن قبلش قلب ندارن 

یکی شم به لکه بینی افتاده بودن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من سقط کردم بدلیل تشکیل نشدن قلب حتی خیلی هم صبر کردم جواب ازمایش ها هم نرمال بود یعنی مشکلی نداشتیم هم خودم هم همسرم اهل تغذیه سالم و ورزش و در این حد که مرغ هورمونی نمیخوریم وقتی اینجوری شد خیلی شوک شدم بیست روز از سقط گذشته و من حال روحیم بده 

من سقط کردم بدلیل تشکیل نشدن قلب حتی خیلی هم صبر کردم جواب ازمایش ها هم نرمال بود یعنی مشکلی نداشتیم ...

اینا هم خانوم ورزشکار بوده اقا هم وضع تغذیه اش خوبه فقط یکم چاقه ویتامین میخوردن مواد غذایی خوب 

غصه نخور عزیزم زیاد شده این موضوع دوستم سه ماه بعدش راحت بچه دار شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینا هم خانوم ورزشکار بوده اقا هم وضع تغذیه اش خوبه فقط یکم چاقه ویتامین میخوردن مواد غذایی خوب غصه ...

من این هم به راحتی سقط نکردم حتی لکه بینی هم نداشتم بیمارستان با بدبختی با کلی قرص 

دلم به سه ماه نیست دکتر میگه زیر سه ماه سقط میشه ولی تو فکرمه خودمو تقویت کنم زودتر اقدام کنم ولی باز میترسم 

خب مگه ضعیفی اسپرم از چیه دوتا بچه سالم داشتن خودشون

خیلی چیزا رو اسپرم و تخمک تاثیر میذاره 

الان امواج و الودگی هوا و اب و ریز پلاستیک ها تاثیر زیادی داره رو بدن ها میذاره