2777
2789
آخه مونده فرق داره من الان با اینکه آدم مقیدی هستم و دوستی های الکی رو دوست ندارم و...ولی تو فضای مج ...

درسته متوجه شدم کامل بود 

من خیلی دچار تعارض میشم با یه چت ساده همش میگم نکنه اون آدم در مورد من فکر بدی کنه کلا فضای مجازی به قول همکارم مزاجی اصلا برای ارتباط خوب نیست اما یه فضای عمومی محسوب میشه نمیشه گفت کسی داخل این حریم مجازیت نیاد 

درسته🙏🙏کلا آدما پیچیده شدن رفتارها متناقض شده

بله کلا جامعه امروزی یجوری شده که تعهد معنای خود رو از دست داده و این باعث میشه دختر و پسر چون بهم نیاز دارن بدون تعهد سمت هم بیان و در آخر یکی آسیب میبینه حداقل ،

ولی آدم اولش درست انتخاب کنه بعدا دیگه حتی شکست هم بخوره از جانب خودش سرخورده نمیشه که چرا چشم هام رو بستم ،چون هر کاری هر چقدر هم آدم همه چیز رو محیا کنه و انجام بده امکان شکست هست ولی وظیفه ما اینه درست انتخاب کنیم و معیار های خوبی داشته باشیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه مونده فرق داره من الان با اینکه آدم مقیدی هستم و دوستی های الکی رو دوست ندارم و...ولی تو فضای مج ...

شما که آنقدر کاربر با شخصیتی هستید خیلی ممنون میشم تاپیک  من و همکارم رو وقت کردید بخونید نظرتون رو بدونم البته اونجا قفل  ،ممنونم

اصلا دوستی اجتماعی پسر و دختر معنایی ندارد و باعث آسیب میشه رابطه ای که هدفش ازدواج نباشه و در آخر ح ...

تو این دوره اگه بگی قصد ازدواج بلاک میشی

ولی با جنس مخالف راحت‌تر میشه حرف زد(دوستی اجتماعی)

درسته متوجه شدم کامل بود من خیلی دچار تعارض میشم با یه چت ساده همش میگم نکنه اون آدم در مورد من فکر ...

بله درسته ،بهتر آدم ها حریم خودشون رو چه در فضای مجازی چه واقعی حفظ کنند و خط قرمز داشته باشند تا کسی نتونه اسیب بزنه☺️

تو این دوره اگه بگی قصد ازدواج بلاک میشیولی با جنس مخالف راحت‌تر میشه حرف زد(دوستی اجتماعی)

چون جامعه هدف رو اشتباه انتخاب کردی با کسی که دنبال دوستی هست بری بگی قصدم ازدواج هست بایدم بلاک بشی ،و با اون میتونی همون دوست به قول شما اجتماعی باشی ،

هر کسی دیدگاهی داره اما روابط دوستی دختر و پسر بدون هدف آسیب زننده هست ،حالا یکی حال می‌کنه اولش و براش مهم نیست و بعدا اهدو ناله می‌کنه یکی ترجیح میده وارد نشه و آسیب نبینه و خوشی زود گذر رو ترجیح نده .

پیشنهادت برای دخترای امروز چیه؟چون من دیروزیم

می‌دونی همه ما زندگی میکنیم و دوست داریم ازش لذت ببریم یکی دنبال لذت و حال خوب چند روزه هست یکی دنبال حال خوب همیشگی اونی که دنبال خوشی های زود گذر هست براش راحت هست که این مسیر رو انتخاب کنه و سخت نیست ولی اونی که دنبال روابط پایدار هست شاید به راحتی نتونه شخص مد نظرش رو پیدا کنه ولی ارزش این رو داره که آدم سختی بکشه و معیار هاش درست باشه ، تو این دو راهی هر کسی یه مسیر رو انتخاب می‌کنه یکی خوشی زود گذر یکی دنبال خوشی داعمی هست البته بگم همیشه قرار نیست اونجوری که ما میخواهیم پیش بره ولی ما باید درست انتخاب کنیم ،پس بهتره اول هدف خودمون رو از ورود به رابطه مشخص کنیم و بعد با هدف شخص مقابل مطابقت بدیم،و...بخواهم حرف بزنم خیلی هست و واقعا از حوصله بحث اینجا خارج هست ولی اولین نکته این بود که گفتم باید ابتدا هدف از رابطه رو مشخص و عواقبش رو بپذیریم تا بعدا سرخورده نشیم

عاشقتم

ممنونم ،

شاید از نظرت بگی ،این پسر خیلی نسبت به سنش  می‌دونه ولی اون چالش ها و سختی هایی که من کشیدم شاید یکی چهل سالش باشه و نکشیده،زمونه بهم یاد داده که دنیا ارزش حال بد ما رو نداره ،پس زندگی رو محدود به این و اون نباید آدم بکنه و سعی کنه برا خودش هدف داشته باشه و واسه اون بجنگه ،اون موقع حال دلشم خوب میشه.

رابطه ای که برای دوستی باشه فقط باعث استرس و از دست دادن عمر آدم و دور شدن از اهداف میشه چون انصاف نیست آدم بهترین روزهای عمرش رو با کسی بگذرونه که هنوز مشخص نیست قصدش ازدواج هست یا نه و وارد رابطه پوچ و بی هدف بشه.