2777
2789
عنوان

این اکانت چند میرزه؟ 🐹🐹

291 بازدید | 28 پست

تو دیوار میبینم طرف سکه پروفیتش پایینه بعد گذاشته سی تومن چهل  تومن  

این چند میرزه الان 

تاحالا با کسی مواجه شدین بخره😅؟

کسی که اینو می‌خره واقعا...🤐😂😂

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             لبیک یا الاقصی🇵🇸❤🇮🇷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی بشه ده تومن 

البته هنوز نرخ محاسباتی مشخص نیست 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
پروفیتو ببین😎

اینو ببین

ایرانیا رسما رد دادن😂

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             لبیک یا الاقصی🇵🇸❤🇮🇷
چقد کم 😅

پس فکر کردی قراره باهاش برات خونه بخرن😂

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
😐😐😂 نکنه جدی گرفتن

چه بدونم ، کسیکه اینو اختراع کرده از استقبال بی سابقه ی ایرانیا کلک و پراش ریخته😂😂