2777
2789
عنوان

پشت کنکور یا پرستاری یا معلمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 125 پست
آره ولی اونقدری هم نیست که نشه موفق شد همه اولش جوگیرن میگن آره از تابستون فلان ساعت شروع میکنیم میخ ...

میدونی من پارسال از تابستون جدی شروع کردم خوندن ولی وسطاش ول کردم در کل اینکه پیوسته بخونی خیلی مهمه ک نمیدونم شاید اگه اشتباه هامو جبران کنم بتونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن امسال فرق کردع دور و بر من اصلا زیر ۸ هزار رو دعوت به مصاحبه هم نکرده بودن

کلا معلوم نیست چیکار میکنن فامیل ما پارسال با درصد و تراز عالی فرهنگیان که هدفش بود نیاورد ناچارا رفت رشته دیگه امسال همینجوری الکی ثبت نام کرد بدون اینکه چیزی بخونه و درصدای بدتری نسبت به پارسال آورد ولی دعوت شد فرهنگیان 💔😐

ترازامون نزدیکه تقریبا ولی منو دعوت نکردن 

❌لایک نکن❌           برای یک زندگی معمولی 🖤
2805
خودتون جای من باشید چیکار میکنیدمیترسم از پشت کنکور موندن و اون‌پشت کنکور موندنه عادت شع واسم کلی سا ...

عزیزم جفتشون یه سری معایب دارن ی سری مزایا با توجه به شرایط خودت ببین کودوم یرات مناسب تره 

من خودم معلمم 

حقوق متوسطی داره ساعت کاری خیلی کمتر از پرستاری  محیط بدون استرس و راحت و روز های تعطیل هم زیاده که میشه کلاسای خصوصی و تقویتی هم برگزار کرد که کمبود حقوقشم جبران شه 

پرستاری یه مقدار حقوق بیشتر داره ولی شیفتای سنگین و شبانه هم داره و خیلی باید سرپا بمونی 

علاوه بر اون محیطشم استرس زا هستش  و محیطشم ازاد تره 

خب تا اینجا گفتی چی رو دوست نداری. کار در محیط بیمارستان رو دوست نداری و شیفت شبانه رو دوست نداری. چ ...

در آمد خوب 

جایگاه اجتماعی خوب 

محیط کاری مثل مطب دندون پزشکا یا داروخونه ک صاحب اختیار خودت باشی و در کل کار تا حدودی سبک ک البته ممکنه چون کمر درد دارم واسه دندون به مشکل بخورم

یکی دیگه هم دوره تحصیل به نسبت کوتاه تر نسبت به پزشکی و ... و درسای راحت تر ک درسای دارو تا حدودی سخت تره 

با کار عملی در کل اوکی ترم تا حفظی مثل دارو 

میدونی من پارسال از تابستون جدی شروع کردم خوندن ولی وسطاش ول کردم در کل اینکه پیوسته بخونی خیلی مهمه ...

اگه شل نگیری قطعا میتونی.

نظر خانواده ات چیه روحیت چطوره؟

من سر مشکلات خانوادگی دو سال نشد بخونم و قبول شم شدیداً افسرده شده بودم امسالم باز گند زدم روحیم داغون بود

سرکوفت های خانوادم و اطرافیان خیلی زیاد بود.

پشت موندن با افسردگی یکم ناسازگاره آدم از پا در میاد 

حالا ناامید نشو شاید آوردی ظرفیتا بیشتر شدهاز اونجایی که تراز به این خوبی آوردی معلومه بلد بودی و زر ...

ای وای من این همه پیام هاتو لایک کردم تازه الان دیدم نوشتی لایک نکن ببخشید 

مرسی عزیزم بابت راهنمایی هات صبر میکنم ببینم چی پیش میاد بازم‌ ممنون 

کلا معلوم نیست چیکار میکنن فامیل ما پارسال با درصد و تراز عالی فرهنگیان که هدفش بود نیاورد ناچارا رف ...

به شهر هم بستگی داره 

ولی باور کن خودشون هم‌ نمیدونن دارن چیکار میکنن منم یه چند تا همکلاسی داشتم به شدت رو فرهنگیان حساب باز کرده بودن بعد الان میبینی اصلا دعوت شون نکردن با اینکه تراز خوبی هم داشتن 

عزیزم جفتشون یه سری معایب دارن ی سری مزایا با توجه به شرایط خودت ببین کودوم یرات مناسب تره من خودم م ...

فک میکنم زندگی به عنوان یه پرستار راحت تر باشه واسم ک حداقل امید داشته باشم به مهاجرت 

ولی اگه معلمی برم باید تا آخر عمر تو همین شهر خودمون بمونم و هیچ پیشرفت چندانی نداشته باشم شاید اگه یه شهر بزرگ و خیالم از امکانات اونجا ک هستم راحت بود معلمی رو ترجیح میدادم‌

اگه شل نگیری قطعا میتونی.نظر خانواده ات چیه روحیت چطوره؟من سر مشکلات خانوادگی دو سال نشد بخونم و قبو ...

خانوادم حمایت میکنن میگن تویی ک امسال اینو آوردی بمون پشت کنکور قطعا سال بعد رتبه بهتری میاری حیف میشی بری سر کاری ک‌دوست نداری 

اگه شل نگیری قطعا میتونی.نظر خانواده ات چیه روحیت چطوره؟من سر مشکلات خانوادگی دو سال نشد بخونم و قبو ...

اره میفهمم 

وضع روحیم ن بده ن خوب معمولیم 

عزیزم درکت میکنم‌اما اطرافیان چیکاره زندگی ما باشن ک بخوایم واسه حرف هاشون ارزش قائل باشیم تلاشتو کن بازم امیدوارم بهترین ها اتفاق بیوفته برات 

از قضاوت و حرف بقیه هم نترس چند وقت پیش تاپیک زده بودم یه خانومی پزشک بود اومد کامنت گزاشت میگف ک نمیدونم دقیق ۳ یا ۴ سال پشت کنکور بوده و همه مسخره می‌گردن و این داستانا اما وقتی قبول شی دیگه دهن بقیه هم بسته میشه 

ای وای من این همه پیام هاتو لایک کردم تازه الان دیدم نوشتی لایک نکن ببخشید مرسی عزیزم بابت راهنمایی ...

نه بابا خواهش میکنم اونو برای وقتی نوشتم که تو تاپیک پربازدیدی آدم پیام میزاره ۲۰۰ تا لایک میاد آدم کلافه میشه 😂

اره میفهمم وضع روحیم ن بده ن خوب معمولیم عزیزم درکت میکنم‌اما اطرافیان چیکاره زندگی ما باشن ک بخوایم ...

مرسی فدات شم ایشالا برای تو هم بهترینا پیش بیاد 

2810