2777
2789

خلاف جهت 

یه روز قبل لیزر‌ شیو کن

هیچی‌ به بدنت نزن

جلسه ی اول سخته به بعد راحته

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

فرقی نداره ولی حتما روز قبلش شیو کن هرچقدر موها از ته زده بشه بهتره 

حسابی هم روز قبلش لیف بزن پوست های اضافی بره تمیز بشه پوستت قبل جلسه لیزر هم حتما دوش بگیر عطر و دیودورانت و ضد عرق نزن 

بهت عینک میدن که چشماتو میبندی 

بعدش هم لباس نخی و گشاد بپوش بعد جلسه و تا حداقل چهار ساعت تا یک روز پوستتو آب نزن 

فرقی نداره ولی حتما روز قبلش شیو کن هرچقدر موها از ته زده بشه بهتره حسابی هم روز قبلش لیف بزن پوست ه ...

شنیدم موهای قسمت شکم که نازک تره رو برنمی‌دارن 

درسته؟ آخه دوس دارم همه موها بره

شنیدم موهای قسمت شکم که نازک تره رو برنمی‌دارن درسته؟ آخه دوس دارم همه موها بره

جاهایی که موها حالت پرزی داره بهتره لیزر نکنی اگر هم لیزر کردی باید تحمل کنی چون اون موهای نازک ضخیم میشه و بعد تازه دوره درمانت شروع میشه 

شنیدم موهای قسمت شکم که نازک تره رو برنمی‌دارن درسته؟ آخه دوس دارم همه موها بره

جاهایی که موها حالت پرزی داره بهتره لیزر نکنی اگر هم لیزر کردی باید تحمل کنی چون اون موهای نازک ضخیم میشه و بعد تازه دوره درمانت شروع میشه 

جاهایی که موها حالت پرزی داره بهتره لیزر نکنی اگر هم لیزر کردی باید تحمل کنی چون اون موهای نازک ضخیم ...

فهمیدم مرسی 

شما خودت با چ دستگاهی لیزر کردی راضی ای ؟

من موهام یکم به سمت بوری میرع نمیدونم چ دستگاهی بهتره 

مهم اینه که ساقه مو روی پوستتون نباشه

هشت بهشت اصفهان یه کلینیک زیبایی میشناسم لیزرشون محشره

دستگاهشون به روز ترینه من با ۴ جلسه لیزر جواب گرفتم پوستمم روشن تر شد اصلا درد نداشتم موهامم ضخیم نشد

بهداشتشون،دقت اپراتورشون،نوبت دهیشون همه چیشون عالیه

شمارشونو میذارم ازشون مشاوره بگیرید

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶