2777
2789
عنوان

تاحالا تجربه سقط عمدی داشتین توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 74 پست
بعضی ها میا ن این جا به ا دم حمله می کنن فکر می کنن ما ا دم‌نیستم به خد ا ما هم دل دار یم راحت در م ...

دلم خونه بخدا کسی نمیدونه تو دلم چی میگذره چقدر توی این یکسال و نیم سختی کشیدم کسی نمیدونه از چیا زدم ک تونستم نصف یه واحد ۵۰ متری رو بخرم کاش بتونم بهترین تصمیم رو بگیرم بعدشم عذاب وجدان نگیرم راحت زندگیمو بکنم

من سپردم ب خودش هر چه خدا میخواهد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلت میاد بعدم روزی دسته خداست چرا میخای سقط کنی نکن این کار رو عذاب وجدان رهات نمیکنه بعد هم تاوانش رو پس میدی ب جای اینکه بشینی فکری برای سقط کردنش باشی سوره واقعه رو بخون برای رزق و روزی اینم بدون هر انکه دندان دهد نان دهد خدا خودش داده روزیش هم میرسه حامله هستی منو دعا کن خیلی خستم از زندگیم مراقب خودتت کوچولوت باش

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

اگه خونه داری

اگه ماشین داری

اگه پول حقوقت خوبه 

نی‌نی سایت خلاصه میشه تو همین 

عزیز دلم مامانی الان شما و اون بچت هدیه خدا هست مراقبش باش❤️

اگه موقیت نداشتی جلو گیری میکردی الان که هدیه رو خدا داده فقط بگو شکر شکر شکر که خیلی ها آرزوش رو دارن الهی خدا توانت زیاد کنه

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸
نگفتم بچه استارتر تو‌خیابون می مونه بچه هاایی و می گم که مثلا با هم همکلاسن حسرت اسباب بازی و خوراکی ...

اره ولی هر چی بچه پولدارها باشی خواسته هات بیشتر از توان خانواده هست 

آدم ها باید قناعت رو یاد بگیرن اون بچه پولدارهم بیشتر میخواد 

وضع مالی آدم ها تغییر می‌کنه میتونن بعدا براش فراهم کنند انشالا

تو محلی که زندگی کنی و مدرسه وکلایی که بچه رو بزاری همه در حد هم هستن میشه از پسش برامد

اره ولی هر چی بچه پولدارها باشی خواسته هات بیشتر از توان خانواده هست آدم ها باید قناعت رو یاد بگیرن ...

من مثل شما فکر نمی کنم 

مخصو صا تو کشو ری که هر ر وز اقتصاد خر اب تر از دیروزه نمی شه با انشالله ماشالله ز ندگی کر د 

من مثل شما فکر نمی کنم مخصو صا تو کشو ری که هر ر وز اقتصاد خر اب تر از دیروزه نمی شه با انشالله ماشا ...

اینجور هیچ وقت پس نباید بچه دارشد خودمون هم پس نمیشه زندگی کنیم 

دیگه همینه باید امید داشت

اینجور هیچ وقت پس نباید بچه دارشد خودمون هم پس نمیشه زندگی کنیم دیگه همینه باید امید داشت

د یگه ما که هستیم با بد ا مید د اشته با شیم 

و لی کسی که هنوز به د نیا نیو‌مده ا گر خا نواده ش تمکن‌ما لی ندار ن  بله بهتر که به د نیا نیاد و روش کمی تفکر کر د 

پیشگیریت چی بوده؟

همیشه با کاندوم بود ولی فقط یکبار نداشتم مثلا طبیعی بود با توجه ب مشکلاتی ک داشتم اصلا اصلا فکرشم نمیکردم ک بخوام باردار بشم خیلی حال روحیم بده انگار دنیا رو سرم خراب شره

من سپردم ب خودش هر چه خدا میخواهد