2777
2789
عنوان

تاحالا تجربه سقط عمدی داشتین توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 74 پست

تا دنیا بیاد یکسال میشه دیگه قضات تموم میشه.منظورم ۹ماهه.بالاخره ک باید بیاری!حالا الان نه ۵سال دیگه.پس سن ک بره بالا بچه داری سخته و بارداری هم سخته.

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انجام دادم!!!

شرایطم خیلی بدتر از این چیزی بود که تعریف کردی

ولی به ولله قسم، عذاب وجدان بعدش از هرچیزی سختتره

سالها میگذره و حسرتش دیوونه‌ت می‌کنه 

وسط هر شادی یهو یادت میاد که چکار کردی

بچه های بعدیت که دنیا بیان با دیدنشون قلبت درد میگیره

سرم اومده که دارم میگم....

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

من درست یا غلطش رو نمی‌دونم 

لطفا بهم حمله نکنین و عقیدمو میگم 

بنظر من گناه اینکه بچه ای رو وارد این دنیا کنی حسرت چیزی به دلش بمونه 

بچه ای رو وارد این دنیا کنی که نتونی از پس کوچک ترین خواستش بر بیای 

بچه ای رو وارد این دنیا کنی که شاهد بدبختی و نداری پدر و مادر باشه 

گناهش ده ها برابر گناه سقط هست 

درسته سقط قتله جسمشه ولی بدبختی که بخوای قسمت اون بچه ی بی گناه کنی قتل روح و جسمش با همه

اگر حقوقتون جوری هست که بتونی ماهانه خرج بچت کنی اگر خونه دارین اگر ماشین دارین اگر کار ثابت دارین ن ...

از همین میترسم چون شوهرم کارش ثابته اما درامدش خیلی بالا نیست میترسم خیلی تحت فشار قرار بگیرمو بخوام از همه چیزم بزنم

من سپردم ب خودش هر چه خدا میخواهد  
اگر حقوقتون جوری هست که بتونی ماهانه خرج بچت کنی اگر خونه دارین اگر ماشین دارین اگر کار ثابت دارین ن ...

عجببببب خب یهو بگو بکشش راحت خودت کن این همه شر و شروط نداره یعنی هر کسی نداره نباید بچه بیاره

اَلحَمدُاللهِ الَّذی جَعَلَنا مِنَ المُتِمَسِّکِینَ بِوِلایَهِ امیرِالمومِنین عَلی بنِ اَبی طالِب و اَولادِه
از همین میترسم چون شوهرم کارش ثابته اما درامدش خیلی بالا نیست میترسم خیلی تحت فشار قرار بگیرمو بخوام ...

اگر کارش ثابته حقوقش بالاتر می‌ره انشالله 

ولی بنظرم شرایطتون اونقدرا بد نیست که بخوای سقط کنی

تا هر و قت زندگی ایده ال تو نساختی نیار خودت اسیر خرافات نکن به قلبت رجوع کن حر ف ۱ عمر ه

چه جوری دلاتون اینقدر سیاه میشه راه خاصی میرید؟؟

اَلحَمدُاللهِ الَّذی جَعَلَنا مِنَ المُتِمَسِّکِینَ بِوِلایَهِ امیرِالمومِنین عَلی بنِ اَبی طالِب و اَولادِه
من درست یا غلطش رو نمی‌دونم لطفا بهم حمله نکنین و عقیدمو میگم بنظر من گناه اینکه بچه ای رو وارد این ...

عزیز دلم مگه ما جای خدا هستیم که تصمیم بگیریم چه تعداد ادمایی که شاهانه زندگی میکردن و به خاک سیاه نشستن چه ادمایی که با تلاش و همت فراوان به بهترین درجات رسیدن ادم از فردای خودش خبر نداره اگه اینجور باشه هیچکس نباید باردار بشه

اولین چیزی که تشکیل میشه قلبه و الان کاملا شکل گرفته سونو رفتی ؟؟؟

من ۵ هفته و ۵ روز رفتم سونو واژینال قلبو دیدم

خدایا به هرکسی که دلش نی نی میخواد یه نی نی سالم عطا کن🙏🥺 .. خدایا تو دلیمو برام نگه دار 🙏😍