2777
2789

نمی دونم 

شاید

زیاد و بلند نمی خنده 

الفاظ رکیک استفاده نمی کنه 

بد دهن نیست 

احترام نگه می داره 

با حیاست 

مراقب نحوه رفتار ، حرکت ، حرفاش هست

پر حرفی هم نمی کنه 

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

با وقار و متانت رفتار میکنه ، راه رفتن و حرف زدنش صحیح باشه کوچه بازاری نباشه ، به جای قهقه تو جمع لبخند یا خنده ی آروم داشته باشه بلند بلند حرف نزنه تن صداش مناسب باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف نزنه تا چیزی ازش نپرسیدن 

تو مهمونی ها کمک بده 

اروم و شمرده حرف بزنه 

تو چیزی دخالت نکنه 

سیاست و متانت داشته باشه 

طرز پوشش درستی داشته باشه 

از من انتظار اینا رو داشتن متاسفانه یه سلیطه از آب در اومدم 😂😂

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
😂😂😂خدا نکشتت

والا😂😂

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
من تو مهمونی کم حرفم، بهم میگن سنگین 😑 ولی خودم این شخصیت و دوست ندارم

من اصلا تو مهمونی ها حرف نمیزنم چون هم خجالت میکشم هم حرفی برای گفتن ندارم😂😅اما بعد فامیلامون میگن بهمون بی احترامی کردی😐

برای لغو تاثیر قطعی معدل در نتیجه کنکور لطفا این کارزار را امضا کنید😔 https://www.karzar.net/134706

ذاتا متین و سر به زیره

بادی به هر جهت نیست که هر دوست باب یا نابابی اخلاق و رفتارشو عوض کنه

دغدغه هاش بزرگ تر شوهر و ازدواجه بنابراین رو پبشرفتش کار میکنه

به خودش میرسه ولی نه جوری که زیادی تو چشم باشه و جلب توجه کنه

حاظر جواب و پر رو و بی ادب نیست خصوصا با پدر و مادرش

من به دختر سنگین رو اینجوری تصور میکنم جوری که خواهرم هست

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
من اصلا تو مهمونی ها حرف نمیزنم چون هم خجالت میکشم هم حرفی برای گفتن ندارم😂😅اما بعد فامیلامون میگن ...

چون حرف نزدی فکر میکنن بی احترامی کردی؟؟  چه فامیلای مسخره ای، کلا فامیل مزخرفه از همه ایراد میگیرن

چون حرف نزدی فکر میکنن بی احترامی کردی؟؟ چه فامیلای مسخره ای، کلا فامیل مزخرفه از همه ایراد میگیرن

آخه گاهی اینجور برخوردها بجا اینکه درک بشه و برن طرفش و باهاش صحبت کنند و ارتباط بگیرن باهاش به اشتباه تکبر برداشت میشه و سو تفاهم یادمون باشه خودمون سرمون بیشتر شد دختر و های نوجوون و جووون رو بیشتر درک کنیم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
چون حرف نزدی فکر میکنن بی احترامی کردی؟؟ چه فامیلای مسخره ای، کلا فامیل مزخرفه از همه ایراد میگیرن

آره😑

فامیلای من انتظار دارن مثلا توی غیبت کردناشون شریک بشم یا...😅شبانه روز دارن ایراد میگیرن

برای لغو تاثیر قطعی معدل در نتیجه کنکور لطفا این کارزار را امضا کنید😔 https://www.karzar.net/134706
آخه گاهی اینجور برخوردها بجا اینکه درک بشه و برن طرفش و باهاش صحبت کنند و ارتباط بگیرن باهاش به اشتب ...

آره دقیقا،فکر میکنن خودمو میگیرم، من که خودم میتونم نوجوونای خجالتی و کم حرف و درک کنم چون خودم همونطوری بودم

آره دقیقا،فکر میکنن خودمو میگیرم، من که خودم میتونم نوجوونای خجالتی و کم حرف و درک کنم چون خودم همون ...

منم تا حدی بودم بعد که شاغل شدم درست شد بعد ازدواجم دیگه خیلی درست شد 😂

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
آره😑فامیلای من انتظار دارن مثلا توی غیبت کردناشون شریک بشم یا...😅شبانه روز دارن ایراد میگیرن

ببین فامیل اصلا مهم نیست، بذار هر حرفی میخوان بزنن، به من که خیلی میگفتن چرا ساکتی حرف نمیزنی اولا خیلی ناراحت میشدم 

دختری که روابط خارج از عرف نداشته باشه

حجاب باطنی اول ودر کنارش حجاب ظاهری داشته باشه

برای ترقی خودش تلاش وکوشش کنه ومثل بچه ها لوس نباشه که دیگران براش کارهاش را بکنند.

تا یک حدی هم استقلال طلب باشه و بتونه تنهایی از عهده کارها بربیاد.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
2810