2777
2789

به نظرم توی روبیکا میتونی پیشرفت کنی ولی خیلی طول میکشه چون روبینو مثل اکسپلور نیست که هرکی بیشتر لایک بگیره میره تو اکسپلور والله نمیدونم سیستمشون چجوریه بعد خیلی پیج کاری هم توش نیست که تبلیغ بدن باز اینستا بهتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه تو روبیکا فالوورام زیاد باشن چطور میتونم به درآمد زایی برسم ؟

سلام خب صفحه ی روبینوت باید فعال باشی پست بزاری مخاطبتو جذب کنی ازش واکنش بخای

بعد سیستم کیف پول روبیکات خودکار شارژ میشه

باید فعالیت کنی حالا هر نوع ولی مجاز باشن

سلام خب صفحه ی روبینوت باید فعال باشی پست بزاری مخاطبتو جذب کنی ازش واکنش بخایبعد سیستم کیف پول روبی ...

ببخشید عزیزم شما بلدی چطور کیف پولموفعال کنم ؟لطفا اگه میتونی و امکانش هست یادم بده به جاش منم دعا میکنم برات ،،اوضاع زیاد مناسبی نداریم میخام به درآمد برسم 

دخترک تنها
ببخشید عزیزم شما بلدی چطور کیف پولموفعال کنم ؟لطفا اگه میتونی و امکانش هست یادم بده به جاش منم دعا م ...

خواهش میکنم ببینید صفحه ی اول روبیکا اون بالا نوشته سرویس های من قسمت کسب درامد رو وارد شو ببین 

یکمی باید صبرو تلاش کنین تا درامد بره بالا معلوم نیست چجوری حساب میکنن ولی خیلی باید فعال باشه صفحه و بازدیداتون