2777
2789
یعنی وقتی عاشق شدی دیگه یادش نیوفتادی ؟ و ینکه تو رابطه صد خودتو گذاشته بوید ؟

نه اصلا، وقتی ازدواج کرد دیگه بهش فکر نکردم تا اینکه طلاق گرفت و کلا فهمیدم چه شخصیت بیخودی داره😂 رابطه‌ای باهاش برقرار نکردم فقط سر کلاسا خیلی تیکه بهم دیگه مینداختیم اما همیشه از من سر بقیه کلاسا به عنوان یکی از بهترین شاگرداش یاد می‌کرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان یاد قبلیا نمیوفتی و ااینکه تو رابطه اگه بری با کراش دانشگاهت صد خودتو میزاری ؟

الان حدودا یکسال و نیمه که تو رابطه هستیم

راستش صد گذاشتن یکم اشتباهه چون ما شانس اوردیم دوتامون آدمای خوبی هستیم دنبال سو استفاده و مسخره بازی و بچه بازی نبودیم ولی ممکن بود اینجوری نباشه

با اینکه اوضاع رابطم اوکیه و همدیگه رو دوست داریم ولی به نظرم ادم باید همیشه احتمال جدایی بده و اینکه ممکنه بره پشت سر ادم کلی حرفا بزنه و چون دانشگاهه باید ۴ سال نگاه و حرف دیگران رو تحمل کنی

اینم بگم تو دانشگاه دو نفر حتی اگه یه مدت کوتاه با هم رل باشن دیگه واسه همیشه اسمشون رو هم میمونه و خیلی سخت پیش میاد بعد جدایی مورد دیگه ای پیش بیاد چون برای همکلاسی هام اینجوری زیاد پیش اومده،توی رل زدن باید خیلی دقت کرد و نباید از سر هیجان و یه کراش زدن ساده باشه

یاد قدیما هم زیاد نمیفتم چون همونطور که گفتم کراشام همه خیالی بودن

...
صد خودتو تو رابطه گذاشته بوید ؟

طرف میدونست من ازش خوشم میاد ولی خب چون دختر بودم نمی‌تونستم بیشتر غرورمو زیر پا بذارم و پیش قدم بشم اونم چیز خاصی نمیگفت و رفتارهایی که طرف داره سیگنال میده فقط نشون میداداز خودش، یه دوره افسردگی پشت سر گذاشتم بعدم انتقالی گرفتم رفتم یه شهر دیگه چون واقعا «عاشق» بودم و این منو اذیت می‌کرد.

راستی یادم رف بپرسم باهاس قصد ازدواج داری ؟ و اینکه ترم چند باهاش وارد رابطه شدی دلیل داره میپرسم چو ...

ترم ۶ وارد رابطه شدیم

اره قصدمون ازدواجه ولی یکم خانواده ها مخالفن

...
2810