2777
2789
عنوان

خانوما‌ بیاید یه لحظه ( سرگیجه‌ )

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 51 پست
نه دکتر نگفت خودمم نمیدونم چی هست

متاسفانه دکترا مث اینکه نمیدونن و یا بی توجهی میکنن. یکی از دلایل سرگیجه، میکروب معده اس و با آزمایش هلیکوباکتر نشون داده میشه. من هم خودم سالهاس ک این مشکل رو دارم. اگه هلیکوباکتر (میکروب معده) داشتی توی آزمایشت، باید بری پیش متخصص و با داروهاش سرگیجت برطرف میشه. 

متاسفانه دکترا مث اینکه نمیدونن و یا بی توجهی میکنن. یکی از دلایل سرگیجه، میکروب معده اس و با آزمایش ...

ازمانش دادم اما هیچی مشخص نشد معده درد هم داشتم اما قرص خوردم خوب شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نرفتم اما متخصص رفتم گفت هیچی نیس

متخصص گوش و حلق و بینی حتما برو 

من بخاطر سرگیجه هام و غش کردن هام کلی اذیت شدم،تا اینکه دوستم بهم گفت یکی از همسایه هاش و زنداداشش همین جوری بودن و از مایع گوش میانی شون بوده و خوب شدن

شما هم حتما برو 

ببین یعنی یه روز دو بار رفتم زیر سرم و کلی آمپول و ... (فکر میکردن بخاطر فشار پایینه) ولی از تخت که می اومدم پایین باز غش میکردم 

ازمانش دادم اما هیچی مشخص نشد معده درد هم داشتم اما قرص خوردم خوب شدم

عزیزم حتما باید این آزمایشو خودت ب دکتر بگی ک بنویسه وگرنه هیچکدومشون نمی نویسن. باید مشخص بشه ک میکروب معده داری یا نه، تا بتونی اقدام ب درمان کنی و ان شاء الله خوب بشی. اگه هم میکروب معده نداشتی ب احتمال زیاد مشکل از گوشته. حتما حتما این آزمایش میکروب معده رو بده. 

اها پس جداس باشه عزیزم ممنون بابت توضیحات

ببین خلاصه اش میشه که مایع گوش میانیت جاب جا شده 

حالا گاهی با دارو خوب میشه اما مال شما که طولانی شده باید با مانور مایع رو برگردونن سر جاش 

و اینکه باید پیش کسی بری

که وارد باشه 

متخصص گوش و حلق و بینی یا شنوایی سنجی 

بگی کدوم شهر هستی شاید بهتر بتونم بگم

فعلا امضا ندارم
2810