2777
2789
عنوان

كتاب خوان ها

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 94 پست

کتاب هایی که قصد خوندنشون و دارم 

عایشه بعد از پیامبر

کیمیا خاتون

خواجه تاجدار

کتاب حسن صباح 

والبته کلی کتاب دیگه

برای رسیدن به موفقیت هیچ آسانسوری وجود ندارده مجبوری از پله ها بری ...
من پایه گروه های کتاب و کتابخوانی هستم لذت عجیبی میبرم از کتاب خوندن  کتاب پرنده خارزار خیلی ج ...

من كتاب ١٠٠ سال تنهايي رو به ربان أصلي خوندم بنظرم جذب كننده نبود ولي بلندي هاي بادگير قشنگه بقيرو هم نخوندم 

خدايا كمي آرام تَر امتحانم كن باور كن خستم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پایه گروه های کتاب و کتابخوانی هستم لذت عجیبی میبرم از کتاب خوندن  کتاب پرنده خارزار خیلی ج ...

ميشه گروه تل گرام زد يا همينجا 

کتاب هایی که قصد خوندنشون و دارم  عایشه بعد از پیامبر کیمیا خاتون خواجه تاجدار کتاب حسن صبا ...

من هم كلي كتابي كه خريدم رو بايد تموم كنم اول 

من كتاب ١٠٠ سال تنهايي رو به ربان أصلي خوندم بنظرم جذب كننده نبود ولي بلندي هاي بادگير قشنگه بقيرو ه ...

آفرین به شما که به زبان اصلی خخوندی

سبک خاص خودش و داره رئال جادویی در حالی که یسری ماجرای عادی و تعریف میکنه ولی  اتفاقات جادویی و فانتزی هم در رمان اتفاق میفته

مثه بالا رفتن رمیدیوس زیبا 

تولد لچه ای با دم و .....

آفرین به شما که به زبان اصلی خخوندی سبک خاص خودش و داره رئال جادویی در حالی که یسری ماجرای عادی و ت ...

مرسيييي ولي سخت بود انصافاً 

خيلي هم جذاب نبود برام 

مرسيييي ولي سخت بود انصافاً  خيلي هم جذاب نبود برام

هرکسی این سبک و نمیپسنده به یکی دیگه از دوستام پیشنهاد دادم بخونه اونم نپسندیده بود

از خالد حسینی کتاب بادبادکبازش وخوندم خیلی قشنگ بود چقدر گریه میکردم با سطر سطرش اشک میریختم دست خودم نبود دید ادم و درباره افغانستان عوض میکنه

هرکسی این سبک و نمیپسنده به یکی دیگه از دوستام پیشنهاد دادم بخونه اونم نپسندیده بود

درسته خيلي سليقه ها فرق داره 

ميخواستم بخرم اما خيلي جلدش و اينها و توضيح نداشت جذبم نكرد 

کلا چه سبکی دوس داری اگر داستاتی دوس داری حتما کتاباب خالد حسینی و بخون هزار خورشید تابان بادبادک باز. واقعا قشنگه

خدایا خودت اوضاع منو مرتب کن کاری از دست خودم برنمیاد.
کلا چه سبکی دوس داری اگر داستاتی دوس داری حتما کتاباب خالد حسینی و بخون هزار خورشید تابان بادبادک با ...

من خيلي زمان كلاسيك و كتاب تاريخي دوست دارم 

الان دارم داستان زندگي موناليزارو ميخونم خيلي فشنگه

من خيلي زمان كلاسيك و كتاب تاريخي دوست دارم  الان دارم داستان زندگي موناليزارو ميخونم خيلي فشن ...

خب اگر تاریخی باشه رمانم باشه دزیره هم خیلی قشنگه در مورد زندگی  معشوقه ناپلئون بناپارت ه

خدایا خودت اوضاع منو مرتب کن کاری از دست خودم برنمیاد.